Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co naplat, prostředí márnice zkrátka dělá divy, a to bez ohledu na celkovou kvalitu filmu, respektive, skutečně většinou u dané podívané márnice minimálně zkvalitní atmosféru a napětí, což se nakonec potvrdilo i v případě tohoto snímku, kde navíc ony působivé prostory mají prakticky dominantní roli, takže si zde v tomto ohledu divák užije dost a dost. The Posession of Hannah Grace lze tak právě především díky tomu považovat za poměrně funkční horor, jen tedy s krapet nevýraznější zápletkou, kdy jsem se hlavně těšil na nějaké to pořádné vynímáníčko, ovšem o tom je to jen úvodních pár minutek, pak se to ale změní spíš na takové to klasické, nepřekvapivé bubákování, které by bez zmiňovaného prostředí bylo ovšem hodně slabé. Spád filmu bych pak označil za kolísavě pochybný, příliš se nepovedla ani závěrečná gradace, úmrtí jsou nudná a neefektní, jinými slovy, potoků krve se zde nedočkáme, a co se obsazení týče, ústřední hrdinka je sympatická a pohledná, ale zůstala v tom tak nějak osamocena, prostě ani casting nic moc. Této podívané zkrátka chybí koule, něco zajímavého, poutavého, je z toho cítit až příliš nenápaditosti a málo tvůrčí kreativity, na druhou stranu to ale nepůsobí ani nějak lacině, vyloženě nudné to také není, takže zkrátka takový slabší, nevýrazný průměr, který od průseru zachraňuje opravdu hlavně prostředí márnice. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor by to byl mnohem lepší a na vyšší /rovni kdyby tvůrci aspoň trošku přidaly na strašidelné hudbě, protože ta tam nejvíc chyběla. Konec u zpopelnění nebyl taky vůbec vymyšlen dobře, ale jinak atmosféra a příběh byl skvělý přímo dobře vymyšlen ale na těch par drobnosti nemůžu jít do plna, přesto ani za prachy bych takovou práci nedělal. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatická a dobře prokreslená hlavní hrdinka a prostředí chladné márnice (yo, to už tu nedávno bylo), které jako by svou architekturou vypadlo ze severského filmu. Na začátek dobrý a musím říct, že jsem se, i díky creepy mrtvolce, chvilku docela bál. Poslední třetina je ale nepochopitelně dost divně sestříhaná a kazí do té doby jinak profesionálně vedený film. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vymítání, márnice a sympatická Shay Mitchell. Zní to možná dobře, ale koukat se na to bylo spíš zatrest. Dalo mi to velkou námahu a bych u toho neusnul. Kdyby to šlo dám 1 a půl hvězdy, jelikož ale to nejde musím se přiklonit k nižšímu hodnocení. Tenhle snímek bych za sebe nikomu nedoporučil, teda pokud se nechce ocitnout " ve spárech nudy ". ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl to být velkolepěji pojatý cover The Autopsy of Jane Doe a místo toho je to akční horor. Atmosféra márnice využitá úplně na minimum a démon vraždí brutálním násilím aby byl nakonec poražen střelbou z pistole a upálen. Nebylo to blbý ani herecky špatný, jen to mělo být natočený úplně jinak. Po trailerech se lidi houfně vydali do kin, ale díky bohu sem to nestihnul. Doma pro fandy hororu jo, v kině pro masy ani omylem. Tři * s odřenýma ušima.50%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)

Reklama

Reklama