Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 3

Recenze (416)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za efekty, jinak všechno, ale fakt úplně všechno naprosto špatně. Trapnej humor, směšnej "děj", tragickej scénář, nesympatičtí hrdinové a naprosto nezvládnutá režie. Chápu lidi, co daj ze vztahu k Power Rangers z mládí tomuhle výtvoru klidně i 3 hvězdičky nebo jim zrovna tenhle film padnul do nálady (protože přiznejme si to, na kravinu máme náladu občas každej), ale soudnej člověk tomu přece nemůže dát víc a potom se s klidným svědomím dívat na filmy podobnýho ražení, ale už na úplně jiným filmařským levlu, a dát jim stejný hodnocení jako tomuhle braku. *Není míněno jako urážka pro vysoko hvězdičkáře, spíše jako nepochopení z mé strany, děkuji za pozornost.* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No tak tohle asi nemá cenu nějak rozebírat, ne? Power Rangers: Legendy odpadu. Genderově dokonalá banda flákačů v čele se zmalovaným Elvisem hodinu deset kydá hnůj, aby si to pak v pěti minutách rozdali s Banksovou a já mohl konečně odejít. Kdo má rád morfování, ať si radši stáhne nějakej program ze slunečnice. P.S.: Kdo myslíte, že na to chodí, že jste museli i tohle nadabovat? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že tato verze legendárního (ale neskutečně pitomýho) seriálu nebude až tak zlá. Herci byly celkem fajn a celkově to působilo jako slušná, nenáročná zábava. Bohužel nadšení rychle vyprchalo a celkově mě film (ne)přesvědčil hlavně svou závěrečnou akcí, kde se ukázal jak minimální rozpočet, tak i nenápaditost režiséra. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou fajnová teen oddychovka s dobrými vtipy a docela sympatickou partou, která vyvrcholí scénou s parádně použitým coverem Stand By Me. Původní přitepleně-infantilní Power Rangers jsem ale nikdy neměl rád a over-the-top barevné digitální finále muselo chtě nechtě přijít a tehdy jsem se začal trochu nudit. Nešlo si nevzpomenout na podobně laděnou a podobně mizerně hodnocenou zrebootovanou Fantastic Four, která se mi osobně líbila z podobných důvodu a jednu věc udělala lépe: když už věnovala tak velký čas stopáže postavám, tak alespoň zredukovala finální digitál na nutné minimum. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno