Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale jinak ano, tohle bude jízda ale opět se ptám, co kurva zmuzou obyčejní lidé proti Starrovi? Opět ta demence předchozího filmu

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Přesně tak, on místo toho aby udělal další TEMNÝ film od DC, tak tam dá barvy. Protože skupina jako je Suicide Squad, nemůže být brána vážně, to ani nejde. Takže když tohle dostal do ruky David Ayer (o kterém si stále myslím, že je dobrý režisér) tak mu to přišlo hloupé, komiksové a řekl si, musím to udělat co nejvíc realistické. Zatímco Gunn když tohle dostal do ruky, tak si řekl, musím to udělat šílené, zábavné a barevné. Si vem postavu, kterou hraje Cena, místo toho aby ta postava měl temný oblek a plášť, tak mu zachovali ten původní červeno-modrý kostým, se stříbrnou přilbou a do ruky mu dali Desert Eagle s prodlouženou hlavní. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Souhlasím. Gunn je na tohle fakt dobrej... Navíc má dost ujetej smysl pro humor což přesně sedí k tomu jaký by SS měli být.

Po té ukázce je pro mě najednou The Suicide Squad nejočekávanějším filmem příštího roku.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Gunn je skvělý režisér, sází na postavy a jejich charakter, narozdil od někoho kdo sází na vizuál... Tohle bude zábavná akční jízda

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Janega

Janega (hodnocení, recenze)

Dúfam že Gunnovi sa podarí ukočírovať, tak enormné množstvo postáv a neskončí to tak, že hneď na začiatku misie polovica vyletí do vzduchu ako to bolo v prípade Slipknota v prvej SŠ, ale aby každý dostal ten svoj priestor.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak nějak ještě nemůžu z hlavy dostat druhý SD... Abych byl atakován další dávkou kuziorit jeho potrefené mysli. :)) Ne, zatím z jeho Žadných filmů nebyl taaak... Jak to říct... Mimo?. :D

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Ano, v gog 2 měl hrát novou postavu mcu Wonder mana, jsem rád že ho nakonec nehraje.. Snad se tahle postava do mcu dostane někdy

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale stejně, když Gunn získal do svého filmu Nathana Filliona.......jo Nathana Filliona, ty vole, to je takový úspěch,protože ten nevleze do každého filmu, jo sice hodně dabuje animáky od DC, ale aby hrál v hraném filmu ? WOW :-O

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Mr. Tvola

Mr. Tvola (hodnocení, recenze)

No jsem zvědav, co z toho bude, zamrzí absence Deadshota, Jokera a trochu jsem doufal v Poison Ivy a Atoma. Ale kdo ví, čím nás nakonec Gunn překvapí :-)

Naneštěstí už teď má film jednu velkou chybu, která u mě už dopředu sráží hodnocení. Chyba se jmenuje John Cena. WWE se naštěstí sama poslala do wrestlingových s*aček a tak nějak jsem doufal jsem, že jeho ani ve filmu už nebudu muset vidět, mýlil jsem se. 

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama