Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale přijde mi, že nikdo z tady hodnotících možná ani nevěděl, na co se vlastně chystá koukat.První filmy o andílcích, který točil McG, jsou kvalitu postrádající hovadiny, s nesmírně nadnesenou, až parodickou atmosférou, kde ty bojující holky vypadaj jak báby mlátící prodavače v obchoďáku kabelkou.Tady je to ale překvapivě docela v pohodě snesitelný,a naštěstí se žádná parodie a taškařice,při který se budete za břich popadat nekoná.50%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem dle internetových diskuzí čekal další rádobyfeministický průser ala Krotitelky duchů, ale ve finále jsem si film docela užil. Jasně, příběh je úplné lejno, herecké výkony za standartem a Andílci nejsou zdaleka tak sympatické jako Diaz/Berrymore/Liu, ale odsuzovat tohle v rámci jasně cíleného béčka by bylo hodně nefér. Prostě další popkorňák, na který rychle zapomenete, ale vlastně si ho celkem užijete. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je pre chlapov. Tie neustále feministické narážky na girl power začnú veľmi rýchlo liezť na nervy. Tak jak by bolo neznesiteľné keby postavy celý čas opakovali, že ženy patria za sporák, tak je rovnako neznesiteľné, keď opakujú, že ženy za sporák nepatria. Od prvých sekúnd až do posledných si s tým nedajú pokoj. Chlapi tu sú buď sexistické hovädá, zženštilí úbožiaci, alebo zákerní parchanti. Keď nás takto vidia ženy, tak svet je v riti. Odhliadnuc od týchto kecov je to tuctová špiónska epizódka s nevýraznými postavami bez poriadnej tímovej chémie. Miestami si to trochu užíva len Patrick Stewart, ktorý sa pravdepodobne smeje nad tým v jakej blbosti sa ocitol. A celkom pôsobivý je terminátor Jonathan Tucker, ktorý dá v akčných scénach anjelom poriadne zabrať. Akčné scény sú tým najväčším svetlým bodom filmu. Bohužiaľ ich tu veľa nie je. Jedna väčšia naháňačka a pár krátkych bitiek. Takže výsledkom je celkom nudný film s pár akčnými scénami. Normálne teda film za 2 hviezdičky, ale za tie otravné kecy jednu strhnem. To sa fakt nedalo počúvať. Elizabeth Banks je hrozná krava. 2/10. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno