Reklama

Reklama

Unfriend

  • Německo Friend Request (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laura je jednou z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "facebookové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (186)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kurna málem mně odvezli , začátek začal výborně přijemná hudba přijemní herci a bum přijde vyšinuta holka která se che kamarádit a když ne po dobrem tak po zlem , lekačky na mně působily 100% moje pištěni zbudilo barák nad miru spokojenéj ůžasny film drželo mne to celou dobu napnutého jak to dopadne a kdy mne strachem trefi nečekaný konec chcem pokračováni. Tyhle horrory žeru kdy vás strach provázi a ani na chvíli to z vás nespadne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak vám řeknu, že ta šeredná sociopatická čarodějnice mi byla mnohem sympatičtější, než slečna Laura Dokonalá - všeobecně oblíbená a milovaná, vynikající studentka, majitelka okouzlující tvářičky a stovek přátel na Facebooku nebo na čem, no prostě děsivé, nelidské monstrum. A taky mě krkala tím, jak pořád na něco zhypnotizovaně zírala do mobilu nebo do noťasu a stále cosi rozklikávala... Sakra kdyby ty krámy všechny povypínala a šla radši někam na špacír do lesa, nebo k vodě, nebo třeba aspoň do parku, tak ani nebude vědět, jestli ji někdo tentononc... cyberstalkuje, že jo. A taky bych rád viděl, jak by v reálu po ráně nožem do břicha ještě x hodin pobíhala sem a tam, pche. Ale jinak celkem povedená duchařina z prostředí facebookové generace. A líbily se mi taky všelijaké ty "gothické" malůvky. Silné tři. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Laura je jedným z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "Facebook-ové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. Nemecký Hollywood prináša duchársku lahôdku, ktorá spĺňa tie najprísnejšie kritéria. Skutočne musím skonštatovať, že kvalita prevedenia dosahuje tú najvyššiu úroveň. Nie je to síce Wan (aby ste sa náhodou neposrali!), no lakačky fungujú, masky sú viac ako slušne spracované, gore napočudovanie taktiež, no a keď k tomu prirátam atmosféru, ktorá by sa miestami dala krájať, nemôžem inak - iba triezvo "chváliť". Sám za seba som spokojný. Pozeral som to za bieleho dňa a fungovalo to, takže či má príbeh hlavu aj pätu, na to sa zvysoka seriem. Človek by v živote nepovedal, že toto natočil Derick a Schimanski - 70% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Moderní a hodně aktuální ,,téma" spojené a propletené do klasické tuctové duchařiny... člověk by čekal sračku ala Unfriended (2014), tady to ale příjemně funguje a i ty otřepaný klasický situace celkem dobře fungují. Pár lekaček opravdu vyleká, herecké obsazení v pořádku, film graduje, nenudí a i přes ten, pro mě pokažený, závěr, jsem si odnesl příjemných 90 minut ...a to i přes přihlédnutí k faktu, že německá hororová filmografie je skoro stejná bída, jako ta česká a proto každý příjemnější kus z jejich produkce, je zároveň dvojitá radost pro fajnšmekry. 3,5 * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už žádné čury mury muří nožky, lektvary z babského ucha a nucení dětí k obezitě, aby zaplnily troubu. Teď čarodějnice preferují trošku drsnější stalking po webových systémech.. Ano, je tam pár lekaček u kterých je vhodné mít u sebe náhradní spodní prádlo a osobu schopnou provést masáž srdce, ale to je u „Bullying Bimbula“ asi tak vše, čím může zapůsobit. Ztrácejíce drahocenné přátele po stovkách bych na místě hlavní hrdinky zažaloval Zuckerberga.. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Kapském Městě v Jižní Africe. (ARI50)
  • V 56. minutě je ve vyhledávači složek pacientů vyplněno „křestní jméno: Nedifar, příjmení: Marina“. Po otevření Marininy složky už je jméno zadáno správně. (Morrighan)

Reklama

Reklama