Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Hl. nechápu,proč se hororový ´´expert´´ vyjadřuje k comicsovkám. Co má Logan a Joker společného s hororem? Joker tak max. s thrillerem.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Fakt se mu vypisujete? Já to ani nečetl...tomu pozerovi je to u prdele co mu píšete, on jen trolí a vy ho krmíte, čili jste součást jeho hry

na příspěvěk reagoval PKD

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Psychor

Tak já Logana rozhodně nepovažuji za naprosté fiasko stejně jako spousta dalších lidí. Filmový marketing je jedna věc na druhou stranu dofuám, že to tady nedopadne v diskuzi k Avengers: Endgame, kdy bude pobíhát dement Hekman a řvát ceník ceník. Samozřejmě si velice rád udělám na film názor sám hned jak bude. 

na příspěvěk reagoval Hekman

Lima

Lima (hodnocení, recenze)

Psychor

Ty jsi dobrá piča. Zpupná, nabubřelá, ale přitom neskonale hloupá. Jako CSFD guilty-pleasure pro jistý okruh čtenářů možná funguješ dobře, bodíky proto budou přibývat, ale ve skutečnosti jsi jenom guilty, pleasure ani náhodou. Ze začátku možná bylo zábavné pročítat se tvými kýbly zvratků, teď už je to jenom únavné. Ty jsi jenom odstrašující příklad, co za hovada jako ty chodí také po světě.

na příspěvěk reagoval Joker Punx

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

dosty43 , Ratemus , Sweat55 , darthvader77 , dragon94

Kdo se na odbornější úrovni zabývá filmovým marketingem, tak těmto zaplaceným recenzím nepříkládá žádnou váhu. Vzhledem k nižšímu intelektu jsou fanoušci superhrdinských filmů velmi snadno manipulovatelní, takže studio logicky investovalo nemalou částku do reklamy, aby jim Jokera vykreslilo v růžových barvách a donutilo je vyhodit peníze za návštěvu kina. Podobně tomu bylo již u Logana, jehož kvality byly recenzenty rovněž vynášeny do nebes, a přitom se ve výsledku jednalo o naprosté fiasko. Dejte na radu znalce a neztrácejte se snímkem čas.

na příspěvěk reagoval Sten2, Lima, darthvader77

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Teda, podle traileru, nemám chuť to vidět. Ale Joaquin je jasně na oskarovou nominaci.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak není to žádný velkofilm za sta miliony a nečekají se enormní tržby..jaký je vůbec rozpočet, 50 mil?

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Ty ohlasy a recenze jsou famozní, strašně se na to těším, měsíc čekání bude peklo.

na příspěvěk reagoval Psychor

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dosty43

Nedivím se, že to bude super z toho přímo zeje...jen by mě zajímalo, když podle některých tupců za neúspěšné filmy Dceu a Dc obecně může Marvel...kdo může za ty úspěšné

na příspěvěk reagoval Psychor

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

První Joker🤡 recenze!


Heroic Hollywood - 9/10 (Joaquin Phoenix předvádí strhující výkon v mistrovském filmu).


Joblo - 9/10


Comicbook - 5 / 5

na příspěvěk reagoval Ratemus, Lacike

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Warner je vlastně oběť přesně tak...ať naberou zpět Snydera dají mu 300-400 mil rozpočet a natočí další film... přesně tak, za vše mohou fanoušci a Marvel...to bych pochopil u adolescentních jedinců typu Myman man ale od tebe?

na příspěvěk reagoval janoo8, Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Každej má svoje představy a nikdy nemůžeš vedět kudy se bude něco ubírat. Když vidíš dnešní fanaticko založený fanoušky co se poserou z  čehokoliv co smrdí marvelem. Podle toho porovnávaj zase druhý. To co se stalo bylo díky ohlasům debilního publika a dalších medializací. Je problém když si každej druhej rádoby fans hraje na všeználka a přesně ti říká jak by měli být věci tak a pak by bylo určitě lepší. Leda prd, vlastně se tady mlže spekulovat a spekulovat a nějakých nucených představách a propojení atd. Je třeba si zvykat na nový karamely a pak na nový Warnerovky.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Dobře řečeno. I když jsem měl jistou dobu,velkou chuť na propojený/sdílený vesmír,už mě to dík kokotům z WB naprosto přešlo a chci opět,samostatné filmy. Stejně to tak bude asi nejlepší. Moc bych si přál,aby ten Joker opravdu už konečně nastartoval tu zamýšlenou vlnu drsných,nekompromisních a neučesaných a nepodbízivých filmů ze stáje DC. Beru to jako takové anti DCEU. Nic proti němu,samoz.,leč je to domotané a v troskách. Jak oba víme.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Pravda, kéž by Dceu mělo alespoň nějaké fanoušky, tržby by vypadaly jinak a dceu by dnes bylo jinde a měli bychom tu MoS 2, Flash a další, třeba Lanterny a i Dc by mělo propleteným karamelem fanouškovské mameluky... ...ono je ta oddělenost lepší, člověk může ignorovat co ho nezajímá a nepřijde o nic tím pádem když není kontinuita.

na příspěvěk reagoval PKD, Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nejde o to kdo má a nemá pravdu. Jde o to, že ten mainstrem karamel marvel je opravdu propletenej z většiny pořádnýma fanatickýma mamelukama. Mě je celkem fuk, kolik má DC filmů oproti nasládlýmu marvelu. Šak mrkni jak to dává krásně najevo- https://www.youtube.com/watch?v=zhKQi2bqYAE

Měl by sis zvykat, každým dnem. Poněvadž nový Warnerovky budou hodně izolovaný.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Clark_Kent smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Schorpitron

Nie nic som necital. Trailer u mna ale zlyhal. Cakal som film o Jokerovi - totalnom ale nebezpecnom magorovi a nie o chudakovi, ktoreho bude väcsinu filmu kazdy terorizovat a mlatit.

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama