Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době fajn odpočinkový horor ve stylu Saw a Kostky, ve kterém sice gore moc není, ale zato je tam spousta skvělých nápadů a promyšlených escape roomů. Herci sympatičtí, místnosti skvělé a napínavé, efekty a zpracování byly úžasné a solidní série zvratů na konci a samotné finále se mi líbilo snad úplně nejvíc. Obrovským plusem jsou dobré a vtipné hlášky a vtípky, které padají hlavně v první půlce filmu, takže na odlehčení situace tam dobře sedly. Já jsem teda hodně spokojený, a i když to asi nebude “horor roku”, tak si to 4 hvězdy určitě zaslouží. Více takových filmů prosím! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Politicky korektné osadenstvo sa márne pokúša utiecť pre istou smrťou a hoci v porovnaní so Saw 1 či 2 sú tu pasce omnoho menej nápadité, prekvapení je tiež menej, stále sa to dalo pozrieť. Len nechápem prečo už na začiatku sa dozvieme skoro celé finále. Inak si stačí pozrieť trailer, v ňom je všetko. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušně udělaný klon Kostky (s ozvuky ze Saw a Final Destination), kde se nám dokonce dostane i nějakých vysvětlení a kde je jedna místnost zajímavější než druhá. Tuhle dávali na Discovery Channel pořad, kde také měla nějaká partička uniknout z místnosti - resp. dvě partičky, červený a modrý tým - a tohle mi to připomnělo, i těmi hádkami nebo jak se každý snaží být chytrý. Škoda, že tomu baráku s tolika podivnými místnostmi (šlo by to vůbec zkonstruovat? A posléze beze stopy "vymazat"?) nenakopalo zadek víc přeživších postav, protože třeba řidiče kamionu nebo holky, co bojovala v Iráku mi bylo vyloženě líto. Tam to asi tvůrci filmu mohli krapet jinak dotáhnout. Dívá se na to dobře, napínavé to je, dobře natočené místnosti taky, a přesto bych váhal říct, jestli se na to znovu podívám. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Jako vážně se tolik lidí spokojilo s tímhle vykleštěným odvarem ze Saw, Cube a já nevím čeho všeho ještě? Fádní a tupá šlichta, která se postupně rozblemcává do řidší a zvětralejší břečky. V poslední třetině jsem už totálně rezignoval a závěrečná tečka mi nestála ani za pohrdavý výsměch. Dalších x pokračování, která v nejbližších letech dozajista vzniknou, si už vychutnejte sami. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Scala/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad a námět, hlavní hrdinka mi byla velice sympatická, nejen svojí chytrostí, prostředí je krásně a do detailu zpracované MÍNUS: očekával jsem lepší atmosféru a větší využití námětu/// Shrnutí: zvědavost byla větší než výsledný zážitek. Kupodivu mě to docela nechalo chladným, jak k většině postav, tak i k ději samotnému. Chyba však určitě není v hercích, ač vesměs méně známé tváře, tak rozhodně svoje postavy herecky zvládli dobře. Ani samotné prostředí není špatné a nápady na místnosti jsou fajn minimálně do filmu, protože v reálu to až taková zábava asi nebude. Problém bych viděl trochu v žánru a přístupnosti. Filmu by více slušel čistokrevný horor, sice by to celé bylo pak účelové, takto ovšem nechápu o co tvůrcům vlastně šlo. Jako psychologický thriller by se hodil jiný námět, nebo možná mám jen dojem, že to až tak nefunguje. A díky přístupnosti není potenciál plně využit, jinak řečeno další Saw od toho nečekejte. Závěr je však zajímavý a dává tušit nové filmové sérii./// Celkem 65%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama