Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Když nový vězeň v armádním detenčním centru začne dělat děsivé věci, stane se z hledání pravdy boj o přežití mladé vyšetřovatelky. (Netflix)

Recenze (30)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná, Indická “hororovina” so slušným, atmosférickým nádychom, na ktorom má veľký podiel výber prostredia. Pár gore scén je plusom, aj keď z tohto pohľadu vzhľadom na určité sekcie vo vývoji deja, sa dalo vyťažiť omnoho viac. Posledná dobrá skúsenosť s touto krajinou, v kombinácii s týmto žánrom, bola zombie komédia: “Go goa gone”. Teraz si divák (možno) zápíše druhú. Medzi 3-štyri. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Indové když chtějí, tak vskutku umí hezky zabodovat. Jejich tří-dílná mini série bude letos patřit k tomu lepšímu. Děj se odehrává v blízké budoucnosti a je celý situován ve věznici, kde drží 12 muslimských teroristů, kteří jsou zde mučeni a vyslýcháni. Vše se změní po příchodu 13 vězně, toho nejhledanějšího a hlavní otázkou však je, jestli je vůbec člověkem. První dva díly jsou lehce pomalejší a spíše seznamovací, ale ten závěrečný neskutečně vygraduje a tam už není nouze o krev, zvraty, tajuplnou atmosféru, napětí a vynikající finále. Dost dobrý. Finish the Task, Make them realise and accept the Guilt, Eat the flesh. 80% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zmákol som to na jeden šup. Vynikajúca väzenská hororová záležitosť o vypočúvaní nebezpečného teroristu, ktorý nie je človek, takže sa chudáci vojačikovia majú na čo tešiť. V tomto prípade mi až tak nevadil ani pomalší rozbeh v prvej časti, lebo seriál dal už aj tam pocítiť, že k niečomu poriadnemu príde. V druhej časti nasledujú prvé zjavenia a obete, záverečná je zase viac o akcii. Kto to má rád atmosféricky, démonicky, a obľubuje občasné šoky, sadne mu najskôr najviac prostredný diel, kto to má radšej krvavo... ktorý asi? Moje hodnotenie by bolo 3, 5, 5. Chcem ďalšiu sériu!!! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle překvapivě nebyl můj cup of tea, protože já a horory z vojenského prostředí, to mě netankuje. První díl byl vyloženě o ničem, sloužil pouze na seznámení se zdejším politickým systémem a hlavní hrdinkou. V druhém díle bych očekávala, že se stane nějaký větší zvrat, ovšem stále se spíš jen tak napíná na díl poslední. Který byl pro mě však nejlepším zážitkem a to jak z akční stránky, tak z gore i hororové. Ovšem to je pro mě prostě málo. Nevidím důvod, proč z tohoto musel být miniseriál. Za mě pěkné tři a ještě chválím hudbu, ale to velké počáteční nadšení ze strany diváků úplně nesdílím. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně je docela škoda toho fantasy elementu. Protože zejména první epizoda jako náhled do indické dystopické budoucnosti je super a mnohými vytýkaná zdlouhavost mi vůbec nevadila. Škoda, že je to nakonec tak nekonzistentní. Druhý díl je klasický horor a finále je zase akční thriller. Zajímavě rozjetá atmoférická minisérie se nakonec zvrhává v přímočarou vyvražďovačku, která je sice v rámci žánru slušná, ale imo to klidně mělo na víc. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama