Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neustále těžení z popularity "V Zajetí démonů" mi v mnoha filmech přišlo hodně otravné a přestože se nová Annabelle, kvalitou nepřibližuje zmíněnému hitu, ze všech těch napodobenin a pokračování, se jedná o přijatelnější kousek. Způsoby strašení nejsou nijak originální a některé postavy jsou vyloženě nepříjemné, přesto film dokáže vyděsit a hlavně díky slušnému tempu, kdy se neustále něco děje, film nenudí. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Po dlouhé jsem viděl opět kvalitní a skutečně zajímavý duchařský horor z dalšího 100plus jednoho domu. Sice se to nevyhlo klasickému hororovému tupému klišé, jako že, film se odehrává v domě o padesáti místnostech, v žádné místnosti nesvítí světla ale jen lampy. Každopádně i tak to bylo bravurně zvládnuté, mnohem lépe než Conjuring 2 a mnohem lépe než první Annabelle. Démoni byli naprosto fantastičtí, hlavně vlkodlak a převozník. tři hlavní protagonistky byli k sežrání, skutečně skvěle zahrané a ten kluk s kytarou tam perfektně padl. Film nabízí i velmi příjemný a funkční humor. Za mě spokojenost. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, havárie, objížďka. Auto se zastaví u bran hřbitova a zhasne. Koberce mlhy se strašidelně plazí kolem a z ní začnou vyrůstat duchové zemřelých. Annabell odpočívající na zadním sedadle je totiž jako magnet na duchy. A tím končí veškeré naděje na děsivý film. Celá série Annabell stojí za prd, ovšem tenhle kousek je nejhorší, tedy nejslabší. Než začne vůbec nějaký pokus o strašání, hrozí, že člověk usne nudou. Jediným světlým momentem je finále v podzemní místnosti, jenže vše se odehraje až moc snadno a rychle. A konec? Já bych si představil výživný narozeninový masakr, tvůrci bohužel ne. Tohle už nevyděsí ani děti. Jediné plus je, že konečně rejdy duchů nedoprovázejí výstřely z kanónu a padající hrnce, což jest ovšem žalostně málo. Doufám, že tímto jde ohyzdná panna do důchodu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbeh Annabelle 3 je v horšom prípade na úrovni dielu televízneho seriálu, v lepšom na úrovni ikstého pokračovania série z osemdesiatych rokov tesne pred jej ukončením alebo presunutím na video (niečo ako Poltergeist 3). Je to ok remeslo, ale strašne bezpečné, predvídateľné a prázdne. Na takéto veci v osemdesiatych rokoch chodili deti a teraz to dostane R? ()

woody 

všechny recenze uživatele

Po příšerné jedničce a příjemné starosvětské dvojce jde o pomyslný střed. Má to pár silných okamžiků, ale jako celek to působí hrozně vynuceně. A nejvíc zamrzí ten NEVYUŽITÝ potenciál (to je ostatně problém všech Conjuring filmů, když nejsou od Wana), kdy ožijou všechny ty hrůzystrašné a zlem posedlé exponáty ze sklepa Warrenových, ale jinak neudělají lautr nic. Takový Carpenter v nejlepších letech by je nechal plenit město, Dauberman je nedostane ani ze sklepa. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Když si Judy (Mckenna Grace) zapne televizi, můžeme vidět, že nějaká rodina dostala panenku, která má podobu skutečné panenky Annabelle. Tuto panenku dostala holčička Annabelle v předchozím díle Annabelle 2: Zrození zla (2017) od svých adoptivních rodičů. (Mytopyr)
  • Film se odehrává v roce 1972. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama