Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obstojné řemeslo. Nemá to improvizaci a nesourodý rytmus těch nejlepších v žánru (Raid, Wick, Atomic Blonde), ale několik solidně natočených řezanic se tam najde i pro náročnější akční fajnšmekry. Palec nahoru za to, že nejpůsobivější akční scénu má v režii 70ti letý dědula se samurajským mečem. Příběh je o ničem, ale neony a neopakovatelná atmosféra nočního Tokia za pomoci obstojné výpravy a kamery dělá své. Winstead neselhala. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

A zase ti žluťásci... Jsem prostě zaujatej a už jen to sráží moje hodnocení. Každopádně hltám krvavý akční béčka, takže jsem do toho šel. No ženský hlavní hrdinky v akčním kousku, to je taky veliký téma a není to prdel prodat kvalitně. Mary Elizabeth Winstead je pořád celkem kost, nicméně i když jí to s bouchačkou jde solidně, já jí to moc nežeru. Navíc její krkolomný pohyby v bojové choreografii mě flákaly do očí... Ovšem za spousty krve a fůry useklých končetin si Kate vykompenzovala známku zlaté střední cesty! 60% ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Gunpowder Milkshake šlehnutej Crank v záři neonu. Další interenetovej spotřební akčňák s hlavní hrdnkou - nájemnou vražedkyní. Pointa očekáváná, auto-hodnička odflákunutá, ale jinak splňuje účel - vypnutí mozku na páteční večer po práci. Tempo to má také slušné, takže to nemá moc hluchých míst a M.E.Winstead se ta zabijačka věří o trochu lépe, než Karen Gillan. A jo, samurajský souboj byl fajn. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na první pohled možná typicky průměrná Netflixovina, které tento červený gigant chrlí každý týden někdy i 2x a už mě to také chvilku otravuje. Kate jsem od začátku věřil a moji důvěru proměnil věnováním jednoho večera a ačkoliv si o dalšího Johna Wicka, resp Atomic Blonde, nejedná, moje oblíbenkyně Mary Elizabeth Winstead rozhodně hlavní roli utáhne a akční stránku má film na nadprůměrné úrovni a docela se na to dobře kouká. I tentokrát bohužel platí, že je tu minimálně 15 minut navíc, nicméně i kvůli jako vždy výbornému Woodymu to za to stojí. I nadále však u Netflix originals vybízím k opatrnosti, leč Kate si těch 70% zaslouží. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akční filmy mám rád na stejné úrovni jako Horory, takže jim toho dokážu spousta odpustit a Kate je fajn akční Female žánrovka, která rozhodně neurazí. Mary Elizabeth Winstead je otrávena a má den na to, aby našla svého vraha a ulicemi Tokia poteče krev. Příběhově je to přímočarý Revenge, což mně osobně nevadí, akorát mě trochu otravují ty malé děti, které dělají sidekicka hlavním hrdinům, což se poslední dobou objevuje v každém druhém akčním filmu. Hlavní hrdinka je bad ass a role jí sedla ( rozhodně víc než třeba Karen Gillan) a akce má docela říz ( krví se naštěstí nešetří a fighty jsou slušné byť samozřejmě se to nedá srovnávat s Koreou, Wickem či Indonésii, ti jsou jinde). Potěši taky Neónové Japonsko/Yakuza a solidní tempo, kde o nudu rozhodně není nouze, avšak trochu zamrzí slabší finále, kde byl potenciál rozhodně vyšší. Přidat ještě více akce a byl bych spokojenější. Přesto jsem se dobře bavil, ale knihomolové, kterým jde jen o scénař budou samozřejmě trpět. O chlup lepší než nedávná Sweet Girl. Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6.5/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)
  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno