Reklama

Reklama

Neviňátka

  • Norsko De uskyldige (více)
Trailer 1

Film sleduje čtyři děti, které se spřátelí během letních prázdnin. Když se ocitnou bez dozoru dospělých, objeví v sobě skryté schopnosti. Rozhodnou se je prozkoumat na hřišti a v nedalekém lese. Jejich nevinná hra však nabere temný spád a odstartuje sled podivných událostí. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (105)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Parádní film o hodně zlobivých dětech. Ani Stephen King by se za takový příběh nemusel stydět, jak zde ostatně už napsal jeden uživatel. Občas prostě někoho napadne dobrý námět, a když jsou k dispozici filmaři, co umějí točit, plus herci, co dovedou hrát, tak vznikne znamenitý film. Líbilo by se mi, kdyby se to stávalo i v české kinematografii. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Znepokojivý snímok, ktorý odhaľuje ľudskú podstatu až do morku kostí. A práve preto je to také znepokojivé. Keď niečoho takého sú schopné deti, tak čoho sú schopní dospelí? Niektoré skutky už nejde vrátiť späť a o to viac to mrzí. Oceňujem aj réžiu - pekne vtiahla do deja. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na rozhovor s kamarádkou, která mě obvinila, že moje řeči o krutosti dětí jsou trapné. Já jen podotýkal, že děti jsou schopné páchat zlo stejně jako dospělí a ani si to třeba mnohdy neuvědomují. No,  kdo chodil do školy a zažil tam přímo či nepřímo šikanu, tak jistě víc, jak se proti těmhle šikanujícím šmejdům nikdo nepostavil a většině to bylo úplně jedno, že někoho mlátí, zavírají do skřínky, či dělají jiné svinstvo. Film se mi ale nelíbil. Moc se v něm nemluví a většinu času se jen se dramaticky čumí. Jsem si naprosto jistej, že film takové téma se dalo natočit mnohem lépe než takto sterilně. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nuda na sídlišti aneb začíná to trháním nožiček mouchám a končí doživotím.  Eskil Vogt nabízí zajímavou alternativu vývoje sériového vraha, pracovně bych ji nazval  jepičí superzmrd.  Docela znepokojivé a pochopitelně, že i seversky chladné a ujeté výletování  dětskou psýché, kde střepy v botách autistické sestry zdaleka nejsou tím nejhorším projevem nevinné dětské duše.  Objeví-li pak  malý a ještě neochmýřený vrážek (hezká to zdrobnělina, že?  Můj vlastní copyright!)  při hrách s kamarádkami ve svých patiích tele a pohybově je taky setsakra telenadanej, je na průser samozřejmě zaděláno, naštěstí i pro něj. A přitom to začne tak nevinně, křupnutím kočičí hlavy... No, zdráhal jsem se děckám, tedy kromě autistky, ta byla naprosto libově zahraná!, uvěřit i jen to, že jsou děcka, jak jim přeříkávání textu a ksichtění se nešlo, ale jinak jsem byl s mrazivou alternativou malých zmetků  vlastně spokojenej a tak si nakonec dupnu i čtyřikrát... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

To je krásný příklad toho, co nemám rád. Nevím, zda dát plný počet nebo čistou nulu. Děti to zahrály skvěle, má to perfektní „hudbu“, a kamera si občas pohraje. Na druhou stránku je to strašně pomalé a roztahané. Musím přiznat, že jsem se místy nudil. Takže dám čistý průměr a je to.   Ještě bych rád dodal, že to, co je zde uvedeno jako chyba chybou není. Je to tak natočeno úmyslně, stejně jako některé další záběry z pohledu děvčátka Aishy.      ** A PŮL ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V čase 14:05, keď si dievčatko vyzuje topánku, má ponožku krvavú, ale v nasledujúcom zábere už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama