Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (221)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele

Kdyby se jednalo o komedii s tím, že je to parodie, tak to beru. Ale tady se všechno bralo tak vážně! A to bylo možná že všeho nejhorší. Ta hvězdička je za to Cage během filmu neřekne jediné slovo. Stejně jako já na tenhle film. Jenom jedna věc, to mě pobavilo...co následovalo poté, co borec umyl hajzlíky tak, že to tam vypadalo jako po rekonstrukci...scéna otevírání dveří na záchodě. První tři dveře borec rozkopne. Bylo to na efekt, protože kamera byla vevnitř. V posledních je tedy monsterák. Jenže ty otevře. Směrem k sobě. Jak by na něj jinak mohl monsterák vyskočit? :D jistě, panty v tomhle světě fungují tak, jak to potřebuje scenář... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile se do toho Cage jednou obul, tak jsem tušil že s tou Willyho partičkou je ámen. Nic Cage tyhle role umí jako nikdo druhý. S vážnou tváří dokáže předvést precizní hereckou podívanou i v té největší kravině. Výsledek je v případě Willyho určitě snesitelný. Cage akorát po celý film opravdu nepromluví, akorát jednou něco zamumlá. 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tulák čo jazdí na Chevrlolet Camaro Vs Gigantické plyšáky? To je nápad! A obsadíme doň “stroskotanca”. Ach ten Nykolas :) Uvidíme ho ešte niekedy v nejakom filme, ktorý by sa zaradil do kategórie “A”? Nuž, zrejme nie. Už sa nám v tých “céčko - déčkach” akosi udomácnil, čo v čase Korony bude asi stále lepšie, ako byť bez práce, lebo bez práce nie sú čo? Nie sú koláče :) Najvtipnejšie ale vyznieva ten jeho “drsný” pohľad. Kokos aký strach z neho ide čo? :D To už podráždený jorkšír má väčší rešpekt ako Cage (aj keď v tomto prípade to bolo asi úmyselne). Každopádne, smutný príbeh. Čo sa filmu týka, nie je to špatné, na taký ten snímok z kategórie: absurdná rozprávka, ktorá Vás nijak neobohatí, no vyslovene nasratý nebudete. Ja som sa miestami celkom bavil, aj toto občas treba, i keď gore pomenej a krv nie vždy tečie potokom (teda ľudská). Proste taký nedotiahnutý “splater” kedy zostalo iba pri originálnom nápade. Medzi dva-3. Asi skôr dva. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je jeden z mála herců, který výběrem role dokáže stále překvapit, ačkoliv to je v jeho filmografii neuvěřitelné. Tentokrát se z něj stal uklízeč v zábavním parku, kde ožijí jeho obyvatelé a začnou vraždit vše živé. Film je ještě větší bizár než jeho synopse, ale občas dokáže pobavit a v rukách lepších tvůrců z toho klidně mohl být kult. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)

Reklama

Reklama