Reklama

Reklama

Bojovnice

Trailer 1

Obsahy(1)

Žoldnéřka O'Hara vede jednotku vojáků, jejímž úkolem je zachránit rukojmí držené v odlehlé části Afriky. Mise se však zvrtne a vojáci musí s místními rebely bojovat o život. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být akční nářez, dcera guvernéra katastrofa, neskutečně špatná herečka. Megan taková role nesluší, je to skvělá herečka ale tohle ji nešlo. Vojáci jakože herci nebyli špatní bohužel ani dobří. Co se týče lva tak některé scény byly dobře natočené ale zase některé hodně špatně, takže když to zhrnu, příběh super ale vše okolo se vůbec nepovedlo k donalosti, což je největší škoda. Mohl to být akční nářez plný krve, tak je to hodně slabé ale dá se nato aspoň dívat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař M.J. Bassett natočil kombinaci válečného akčňáku se survival hororem a už v prvních minutách je všechno špatně. Megan Fox, jako akční badass je ultimátní castingový omyl a z mizerné akce se přechází do ještě horší hororové části, která nejen, že neděsí a nenapíná, ale spíše diváka rozesměje, což je špatně, jelikož se film po celou dobu tváří smrtelně vážně. Nic proti pitomým béčkům, ale musí dokázat zabavit. To Rogue neumí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že Megan Fox umí hrát pouze ve chvíli, kdy špulí zadek u kapoty auta, je věc známá. Tady nešpulí nic. Ale to je jedno, protože v tomto případě obstarává hlavní roli jiná dáma a to lvice. A musím říct, že i asylumáčtí krokosauři a dinokrokové jsou zvládnutí lépe, než tahle šelma. Vlastně jsem ani netušil, že je něco takového možné ještě pustit do světa a tvářit se přitom vážně. 10% za občasné kouzlo nechtěného. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak ten film rejžy mýho oblíbenýho Solomona Kanea není zrovna z nejpovedenějších.Obsazení Megan Fox mi nijak neva.Ovšem natočeno sterilně, s absolutně nepovedenou animé lvicí.A celej ten film je mi stejně fuk,jako kreténský(většinou) komenty strýčka babrala ze smrdutý Ostravy.Vidět se to dá, ale to je tak vše.40%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Meganice si oblíbila hrající si kočkovité šelmy. Potí se pod africkým sluncem, střílí a trousí nevybíravá slova. V barvičkovém akčním filmu hledá kompenzaci za neúčast v Tomb Raiderovi. Ukazuje však, že coby velitelka žoldáků po třech dětech, milionech čísel s Brianem Austinem Zeleňákem a ostrých patronech Machine Gun Kreténa, má tělesnou konstituci a fyzickou zdatnost záviděníhodnou, tudíž unesená dcera guvernéra, kvůli které celou záchranou akci podnikla, jistě nepadne za oběť. Odněkud vyštrachala příslušně béčkového režiséra Michaela J.Bassetta, co neřeší technické nedostatky, hlavně, že točí s hvězdnou herečkou a sex symbolem. CGI útočná lvice sice v konkurenci neobstojí, její trhaná animace diváka vrací kamsi do prvopočátků digitálních triků, ovšem k dobru lze přičíst, že trhá a kouše mocně a krev z obětí stříká na všechny strany. Scénář je naprosto jednoduchý, dokonce v závěru přijde s jakýmsi morálním poselstvím stran nešetrného odchovu a vybíjení šelem. Megan Fox odvedla se svým drsným a řízným týmem dynamický průzkum terénu ve dne i v noci, načež v téhle sympaticky akční poloze bych ji uvítal častěji. Film nedokonale zrežírovaný, v tempu občas upachtěný, ovšem lokacemi atraktivní, ve své podstatě dostatečně zábavný a mozkové závity nepřetěžující. 7/10 ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama