Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že film je zase o hrdinech s nadpřirozenejma schopnostma, tak ten film hlavně ve svý druhý půlce je vesměs koukatelnej.Proč v druhý půlce?Autoři prvních čtyřicet minut hrajou na nevýraznou strunu, nenavoděj atmošku, abyste prostě cítili s Foxxem,že mu unesli dceru,a ten začátek prostě nešlape jak má.Samozřejmě trikově v pořádku,Netflix občas práskne do filmu prachy,ale nějak se mu nedaří točit fakt nadprůměrný bijáky.Začínám bejt na slovo VOD , a na slovo seriál dost alergickej.takže ted´ mám už slova tři.To třetí uhodnete podle mýho skromnýho profilu.50%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten film se tváří jak kdyby napočítal do nekonečna, ale přitom je nudnej jak Husákovi projevy. Jako jooo dvě tři akční scéna jsou mazlíci, když teda nepočítám naprosto trapný zpomalovačky, opakovanou potřebu tvůrců ukázat jak pilule učinkuje v organismu, jako ke konci mě už to vysloveně sralo a bylo mě úplně šumák kdo tam zdechne. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix bohužel pokračuje ve zmítání se kolem filmové produkce. Rozhodně se mu daří lákat herce, kteří již třeba nemají takový šmrnc nalákat lidi do kina, ale dovolím si konstatovat, že je rádi zas v něčem uvidí a tato streamovací platforma je pro to ideální. Zrovinka před týdnem jsem byl v kině na Počátku a říkal jsem si, kam vlastně zmizel Gordon-Levitt. Spolu s Jamie Foxxem jsou hlavním důvodem a obecně jedním z mála proč si film pustit. Vlastně bych spíše řekl, že pokud by v něm nehráli tito dva, s klidem bych Projekt Power vynechal stejně jako udávané nedávné peklo Konec zločinu v Americe. Kamera je nepříjemně rozvrkočená, akce ani příběh nestrhne a skutečně to celé táhnou jen herci. Bohužel čistý průměr a skutečně se začínám bát, že to Netflixu takhle vyhovuje, jelikož to pár kliků vždycky hodí a takové prachy jako 6 Underground nebo Irishman to nestojí...5/10 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Gordona jsem neviděl ani nepamatuji, takže jsem ho uvítal, a Jamieho si pustím kdykoliv rád. Příběhově hodně slabé a té slibované akce také moc nakonec nebylo. Ale bylo to zabalené do takového hávu, že mi to uteklo a v celku mi nevadí, že jsem tím zabil skoro dvě hodiny. S čistým svědomím doporučím, ale už si to znovu asi nepustím... ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Kromě sympatických hrdinů, kde jasně obě superhvězdy válcuje repující černoška, je ten film naprosto o hovně a naprosto nepřehledný. To potvrzuje i pár CGI akcí, které občas měly nápad (ten v mrazáku byl fakt cool), jinak mě to fakt moc nezaujalo. Vizuál fajnový, ale důkaz, že film byl slabý, je i to, že jsem u něj dvakrát klimbal. Velký a těžký (pod)průměr? 45% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama