Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Van Damme je dnes uz akcny dinosaurus a vlastne dedo. Kazdopadne jeho filmografia je zaujimava - natoci 5 - 6 sraciek a potom 1 ako -tak kvalitny film.  A zas : natoci 5 - 6 hroz a zas nieco dobre. Dalo sa pozerat, hlavne ze sa dej odohraval v Europe, preto aj svojsky vytlacim este jednu hviezdu   : 69 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Je to jako ve filmech,“ zazní hned několikrát. A na pár Van Dammeových kousků taky odkazujeme. Pořád si říkám, že když bude mít belgický pantáta štěstí na ne úplně triviální „zápletky“ a v rámci béčkového žánru alespoň průměrné režiséry, může nás svými evropskými výlety za levnou produkcí ještě nějaký ten pátek obšťastňovat. Zatímco jiní jsou roky vyloženě k smíchu, Van Damme se pořád tak nějak „snaží“, zkouší, co by mohl zarytým fandům připravit. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Kombinace akce a bláznivého humoru nicméně ne vždy vychází (jeho Kontraband byl výjimkou), navíc francouzské řachandy mě braly možná před třiceti lety, ovšem tahle nemá ani dobré gagy, ani zajímavě tajtrdlíkující postavy. Co se akce týče, pár scén naznačuje, že někdo ze štábu viděl pár francouzských béčkových klasik, zejména ve druhé polovině se na ni dá bez výraznějších potíží dívat. Samozřejmě Jean-Claude to má těžké. Jméno si udělal výhradně na jediném žánru, který nechce opustit, ale věk nezastavíš a divák není úplně pitomý, aby nepoznal, kdy se před kamerou pere on a kdy za něj zaskakuje kaskadér. Tentokrát hraje chlapíka, který musí vylézt z nory, aby ochránil syna, a ještě mu musí říct, kdo vlastně je. Nakonec je po herecké stránce tím lepším, co výsledek nabízí. A to je vlastně fajn zpráva. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„A čo tento, povedal vám niečo?“ – „Vraj konal na základe nejakej debilnej ministerskej vyhlášky.“ –  „Áno, tej mojej.“ – „Prepáčte pani ministerka.“ Pravda, je to dosť uťahané a prestrihanie o 20 minút by filmu len pomohlo. Ale na druhej strane musím povedať, že akčné scény sú cool (naháňačka s autoškolou) a vtipné scény a hlášky takisto fungujú. Už som to spomínal aj v komentároch k iným Van Dammeovým filmom, ale musím zopakovať, že Jean-Claudeovi slúži ku cti, že na svoju hereckú kariéru nerezignoval (ako tento alebo tento) a z času na čas sa snaží prísť s niečim iným, než lacným rumunským béčkom. Zato palec hore. 50 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžně film stojí a padá na Van Dammovi. Tady je ale Van Damme to jediný, co je fajn a stejně je to málo. Přitom konečně je tu po dlouhé době docela sympaťák. Jenže všichni kolem jsou na přes hubu a navíc je to z jejich strany spíš trapný, než-li vtipný. Jediný dobrý moment je pak ke konci, kdy se objeví plakát na Krvavý sport a následuje série skvělých momentů. Nechápu, že to tak nebylo celou dobu. Komedie mají většinou tu vlastnost, že najedou na komediální vlnu a ke konci ztrácí dech. Tady Vás tvůrci uvedou do série trapností, aby ke konci překvapili. Z toho mála dobrého, co film nabídne, si myslím, že se na konec vyplatí počkat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vrásky objíždějí bouli na ornici čela jako by to byl remízek, uměle vypadající vlasy ustupují k týlu a pod nimi obličej připomínající strhaného klauna během procesu odlíčení. Pokud zrovna dublérovi nepůjčuje kšiltovku, hází tady Jean-Claude cizokrajnými moudry. Mám pro něj taky jedno, bulharské (možná ho zná, párkrát už tam byl): „Důstojnost, na rozdíl od panenství, jde ztratit opakovaně..“ Charhonova uvřískaná taškařice vykazuje známky idiocie a to vlastně i já, když jsem si myslel, že by mě to mohlo bavit. Vždyť pojem francouzská akční komedie je v posledních letech spíše odrazujícího charakteru.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)
  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama