Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne možno len za tri silnejšie hviezdy, ale pre mňa osobne vyššie. Za minimálny rozpočet a napriek detskému "zasadeniu" bola technická stránka doslova na jednotku, absolútne som nevnímal, že to bol nízkorozpočtovák. Ľakačky neboli úplne extra, ale pár scén bolo doslova perfektných (držanie chlapca vo vzduchu so zapchatými ústami na parkovisku, scény s AR s tabletmi či mobilmi a samozrejme super scéna spod postele). Príšera bola perfektná, strašidelná, vidieť ju naozaj, človek by sa posral. Horkosladký koniec tomu tiež len trochu prilepšil. ani happyend, ani klasický hororový koniec, ale niečo medzi tým. Herecky zahrané obstojne a v prípade chlapca perfektne. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který má celkem slušné napětí a místama i dobrou atmosféru... jenže nic moc nám ten film nepředvede a co se týče strašení je to na stejné brdo. Samotné monstrum je vzhledově super, ale musíme brát s rezervou, jakým způsobem se dostává na scénu... mech. Přiznám se ale, že ke konci na mě překvapivě zapůsobili emoce, a samotný klučina je fajn a rozhodně si nepřejete, aby se mu něco stalo, což je rozhodně plus. Ke konci jsem již měl představu jak to dopadne a stalo se to. Ve směs ve všech ohledech průměr, který ale nezamrzí. 5,5/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

The Whispers - Série 2, pilotní díl... Ne, dost těch blbých vtipů, ačkoli mi to tenhle seriál docela připomnělo. Takhle, pokud se na Come Play teprve chystáte, přijměte ten fakt, že je to takový ten horor pro celou rodinu. SPOILERY Žádná krev, žádné mučení, žádná brutalita a vlastně ani žádná mrtvola. A čistě teoreticky tu nikdo nebyl zlý. KONEC SPOILERŮ V rámci tohohle subžánru se ale jedná o dílo tak podařené, jako málokteré. Asi byla nějaká správná konstelace hvězd či co, ale přišlo mi to napínavé, atmosférické, dobře se mi na to dívalo, hlavní hrdina mi byl celkem sympatický (asi protože je obrovský fanda Spongeboba) a i ten Larry je fajn příšera. Ten prvotní nápad Babadooka připomene, ale Come Play se s ním fakt srovnávat nedá, jelikož oba ty horory jsou úplně jiné. Tenhle nemá nijak složitý děj, ale v tady té jednoduchosti je kupodivu síla, celý ten film funguje dobře a mě osobně se to líbilo. A nějaký drobný přesah v to vlastně je taky... Klidně bych se na to nebál podívat znova a v rámci současných hororů je to podle mě nadprůměr (a to jsem celkem náročný). Kdyby některé scény nepůsobily trochu pateticky, klidně dám i slabé 4*, ale možná je dám časem, až se mi to rozleží v hlavě. Velmi milé překvapení. Silné 3* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Opět naprosto průměrná duchařina s hlavním dětským protagonistou, která mi připomínala hned několik podobných kousků, třeba jak už tady psal ricci, nedávné ''Z''. Hororových prvků pár zafungovalo, monstrum je pěkné, ale neobjevné. Moc nevím, co k tomu více napsat, snad jen, že už je zbytečné točit dál tyhle typy filmů, když už je od sebe skoro člověk ani nerozezná. A taky že děti by neměly furt jenom čumět do mobilu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama