Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Feacher k tomuto seriálu (2)

Ahsoka (2023) 

Aktuálně mám za sebou díly 1-5 a musím říct že zpočátku jsem měl hodně smíšené pocity. Nezastírám, že jsem velký SW fan, ale první díl mě rozhodně nepřesvědčil o kvalitě série. Hlavní záporačka jako model moderní dívky v depresi, Ahsoka podivně všechno přehrává, příběh klasicky jako mix motivů z hlavních epizod a všechno má takové ty Disneyovské novoty. Pak se to ale začalo postupně vylepšovat. Oproti Mandalorianovi rozhodně plus v množství světelných mečů, a také v tom, že se souboji nešetří. Hlavní záporák poměrně sympatický a pak když se objeví ten týpek, co není Jedi Master, tak to už je paráda. Trochu to kazí ty hyperprostorové velryby, ale to už je zkrátka Disney... má to svoje mušky, tak uvidíme, co přijde dál! 6-8 za mnou, tedy 1. série completed. Závěr poměrně nic moc, jednoznačná dvířka pro 2. sérii. Nic moc = svým způsobem docela cool, ale šlo to rozhodne lépe promyslet - bude se to muset domyslet v 2. sérii. Zatím asi nejslabší ze sérií, ale stále daleko lepší než epizody 7-9 - o vagón, možná dva... 5*! ()

Season 1 (2023) (S01) 

První série solidní, mezi 4* a 5*, za mě blíže k 5*! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama