Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavný twist na téma teroristi v letadle. Ten twist je kokotina, nicméně kokotina zábavná. Hlavní ženská postava je zahraná s fyzickým nasazením. Jenže tam, kde by měla být badass, nás ji vždycky tvůrci nutí litovat. Bohužel se říká, že film je tak dobrý, jak dobrý je jeho záporák, a ten v Krvavě rudém nebi pravda táhne všechno dolů. Jednorozměrný psychopat, kterého nezachraňuje charisma, který je sbírkou klišé a realisticky by s ním nikdo v partě nebyl. P.S. V případě intoxikace přidejde hvězdu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Námet o upíroch v lietadle je na jednej strane neskutočne blbý ako námet o hadoch v lietadle, ale zároveň tou jednoduchosťou zaujímavý. Ako zombie v lietadle vo filme World War Z. Lenže keď dáte do lietadla takú ničivú hrozbu, tak je ťažke okolo toho vystavať celovečerný film. A tak sa dočkáme množstva úplne zbytočných flashbackov o rodinnej histórii hlavnej a fakt škaredej upírky. Medzitým po lietadle pobehujú zmätení terorist na čele s hereckým drevom Purcellom a sem tam dôjde k ich stretu. Dvakrát napínavé to nie je. Práve naopak. Ja som sa totálne nudil a 2 hviezdičky  dávam za ok technickú stránku. 4/10. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Námět celkem dobrej, navdadí, začátek taky není špatně rozehranej, ale celkově je to takovej velkej šedej ničím nepřekvapující / ohromující průměr. Postupem času prostředí i herci působí ne úplně věrohodně, hlavní záporák je vyloženě přehravající šašek k popukání a ani závěr vlastně nic moc neříká. Vztah matka-syn nedotaženej, pak už není kde brát, 4-5/10 max. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý Netflix film ktorý som si dokázal vychutnať k spokojnosti. Pekne vtiahol do deja, napätie fungovalo čo ako sa bude vyvíjať ďalej a záporák bol skvele šialený. Proste fungujúci film ako sa patrí ktorý sa postupne vyvíjal tým smerom ako som si predstavoval. O to väčšie prekvapenie že to je nemecký film o upíroch. Ale nebolo to prvý krát čo ma takto nečakane prekvapili v rámci úpírskych filmov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to moc dlouhé. Jde o únosový thriller v  tradici Chobotnice a Od soumraku do úsvitu (Clooney) z konce devadesátek , který unesl sebe sama když představitel hlavního padoucha zjistil, že hraje v jiném filmu, než který podepsal. Tato černá historka poskytuje příliš málo vzrušení. Chtělo by to více humoru. Z hlediska upírského filmu to v klaustrofobickém prostředí letadla splňuje asi vše, co fanoušci žánru očekávají. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Když má auto závadu v noci v zimě, tak se řidič rozhodne jít pro pomoc. Auto neoznačí výstražným trojúhelníkem, ani nijak nezajistí a nechá tam manželku se synem na pospas. (PROCESOR)
  • Všechna zavazadla jsou před letem rentgenována, těžko by tam mohl někdo propašovat nějaké chemikálie. (PROCESOR)
  • Když velitel zásahu informuje o sniperech, tak na ně ukazuje rukou. Kdyby ho pozoroval nepřítel, tak mu vyzradil polohu všech střelců. (PROCESOR)

Reklama

Reklama