Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Poslední recenze (4 265)

plakát

Tarot (2024) 

Úplně ta nejprůměrnější a nejklasičtější mainstream hororová žánrovka, co snad může být pro ty nejméně náročné diváky ( teenky). Na jednu stranu oceňuji, že se tu celý film nestraší jen jedním bubákem, ale každý jeden protagonista má svého vlastního démona a ti překvapivě mají výborné masky, takže všechny tyhle scény jsou relativně fajn. Zamrzí, že zde absentuje gore, protože kdyby to pojali jako zábavnou krvavou vyvražďovačku udělali by lépe, takhle se sází na neefektivní lekačky a né příliš efektní atmosféru. Škoda. Vizuálně je to ok, příběh je však ten nejzákladnější a k postavám si divák vztah nevytvoří žádný. Čistých 50%

plakát

Mizerové: Na život a na smrt (2024) 

Kdo má tuhle sérii rád, komu se líbil třetí díl, tak by měl být spokojen i zde. Nejde sice o žádný výrazný posun v kvalitách, je to zkrátka standartně solidní akční komedie, kde funguje vzájemný hláškující vibe mezi Lawrencem a Smithem, ale především to tahá výborně odvedená akce, při které se místy zatajuje dech.Adil el Arbi a Billal Fallah mají řemeslo v malíku. Hezký Miamský vizuál, slušný záporák Eric Dane ( EUphoria!!), slušně brutální erková akce s poutavými kamerovými nájezdy, top vizuál, skvělý OST, nějaký ten zvrat a fungující hlášky. Celý film výborně šlape bez hluchých míst a je to přesně ta správná akční oddechová zábava, která v kinech chybí a na kterou můžete vzít kohokoliv.Kdo očekává od filmu promyšlený děj, tak ten zde nepochodí, ale když víte, co od filmu čekat, nemůžete být zklamáni. 8/10.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Ou tak tohle se nebude řadit k letošní New French Wave a to se v Gense věřilo dost, který mohl po dlouhé době spasit eko shark horor, který už dlouhé roky nepřišel s kvalitní žánrovkou, ale místo pořádného žraločího masakru, natočil jakési aktivistické eko drama ??? !! WTF! To, že je to debilní a nic tu nedává smysl neřeším, ale že se objeví žralok pořádně až po hodině a celou dobu se tu jen kecá oaktivismu, tak to se Gens posral v kině. Hodinu se zde neděje absolutně nic, nechápu ten Focus na příběh, který tady stejně nikoho nezajímal, postavy jsou úplně o ničem, celé se to bere až moc vážně, takže je to bohužel neskutečná nuda, kterou mohlo zachránit odlehčení a gore, jenže i toho je zde pomálu. Závěrečných 20 minut mě úplně neurazilo, konečně se něco začíná dít a konečně se taky objeví žralok, který je sice digitálně zrychlený, ale je to upřímně ten nejmenší problém tady. Příště prosím další Hranici Smrti a né tyhle experimenty. Velké zklamání, ale za finále a neurážející podvodní záběry alespoň ty 2 hvězdy. 3/10.

Poslední hodnocení (6 164)

Tarot (2024)

05.06.2024

Mizerové: Na život a na smrt (2024)

05.06.2024

Žraloci v Paříži (2024)

05.06.2024

What You Wish For (2023)

05.06.2024

Barvy zla: Červená (2024)

03.06.2024

Ve jménu cti (2023)

29.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

22.05.2024

Club Zero (2023)

22.05.2024

Boy Kills World (2023)

22.05.2024

Reklama

Poslední deníček (34)

Breaking BAD/SAD News.

Rok 2024 teda nezačal nejlépe. Je tu konec jedné velké Éry. Z ničeho nic začal nečekaný boj mezi mnou a Goliášem a Goliáš vyhrál. To vyústilo k faktu, že se Facebook rozhodl odebrat naší milovanou hororovou stránku Horror N3rds, na které jsem pracoval s Rollmanem 10 let, dosáhla 11 tisíc fanoušků, byly tam roky dřiny i fanouškovského zápalu a troufám si říct, že patřila k nejlepším hororovým stránkám na celém Facebooku v ČR/SK ( Ikdyž jsem svým hodnocením občas některé štval :D   ), ale tomu je teď bohužel konec. Stál jsem si za názorem, že za to nikdy nechci žádné finanční ohodnocení ani placené reklamy, dělal jsem to pro sebe a pro lidi zdarma ve svém volném čase, ale ani to nestačí facebooku na slitování. Někdo z Lionsgate nás nahlásil za porušení autorských práv ( podotýkám, že šlo o trailer k filmu Boy Kills the World, který jsem nahrával tak půl roku zpět!! ( po menším investigativním pátrání jsem zjistil, že 3 dny zpátky k tomu filmu Lionsgate zakoupil práva a ten stejný den odebrali stránku. Náhoda? Osud?Karma? a facebook teda nekompromisně bez žádného slitování zakročil smrtící ranou. Jsem v šoku.  Zůstala už jen skupina Hororová komunita by EvilPhoEniX.