Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

50 minút treba čakať, kým sa niečo stane. Predtým máme ale parádnu agitku o tom, aké tolerantné mamy sú, ale otcovia, to je, ako slečinka povie, "temný stredovek", lebo vraj nedokážu pochopiť, ak má dcéra každý deň nos zaborený v inej neumytej šuške. Zvyšok po hororovej stránke ušiel, pridali aj kinder surprise, ale prečo všade pchať nezmysly? Aby boli dotácie? ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Zabavny horor, nebola som sklamana konecne z mojho vyberu. Nic som necakala, nic som nevedela o tomto filme a bolo to dobre, lebo ozaj prijemne prekvapil, nechybalo trochu gore, trochu prekvapenia, trochu napatia, trochu nechutnosti, isla by som na to aj do kina. Urcite si to pozrite a nic si necitajte o tom. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malý, Kanadský, dobrovoľný "home-invasion", ktorý nadchne v úvode, vo svojom jadre neponúkne takmer nič mimoriadne, aby v záverečnej fáze decentne zdvihol latku. Ja mám s týmito pokusmi zásadný problém najmä preto, lebo by mali byť dostatočne krvavé a plné gore scén v kombinácii s nápaditými mordovačkami. No a to si povedzme narovinu, to tu celkom absentuje. Kanada chŕli pomerne kvantum hororov, no len zriedka ktoré skutočne naplnia očakávania, pričom ide poväčšine o priemerno podpriemerné pokusy. No a toto jej jeden z nich, na úrovni medzi 2-tri. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ty časy, kdy sousloví "kanadský film" bylo synonymem pro nezáživnou podřadnou filmovou produkci s televizním lookem, jsou už dávno pryč (jak jsem tu ostatně už několikrát psal). A touhle vytříbeně úchylnou černou komedií to Kanaďani potvrzují. První twist čtvrt hodiny po začátku mi parádně vytřel zrak. A nestačil jsem se pak divit, jak a jakým směrem se děj pomalu rozjede. A druhou překvapivou ťafku jsem dostal v závěru, takový konec jsem nečekal. A popravdě si ho ani nepřál. Ale co už, filmy holt nemusí vždycky končit tak, jak si přeju já. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Chudoba cti netratí, na grilu cos škvíří, vše se ve zlé obrátí, příjdou čtyři štíři.“ Citlivé rodinné drama, vypečené a pikantně okořeněné aneb s puberťáky jsou starosti. Ví to rodiče vegetariáni, ti normální i kanibalští čističi, kteří původně jedli jen bezďáky a socky, což je sice chvályhodné, ale zaprasí to chuťové pohárky a zkazí žaludek. OKÉNKO KARAVANU: [][] Kdo z něj kouká? Brýlatý ňouma „na zbraně nevěřím“ Keith, který vypadá, že neumí do pěti vidláků napočítat, submisivní puťka Kathleen, ulíznutý „nikdy taťku neposlouchám“ Jeffrey a sympaťanda Amy, jediná „jedlá“ postava. [][] Zato dva buranští vidláci umí napočítat jen do jedné, nad Amy sliní jak Pavlovův pes a kromě choutek mají i brokovnici. Též parádní twist (!), dědka se srdcem na dlani, Juli Ann vyzbrojenou manželem zlobrem a lesbickou sestřičku Savannah s lukem, řečenou Krejž holou! Kvalitní psychopati i zábava. Jen při výstřelu iniciativního blbce Faustka remcala, že Kaplan je vůl. Není, to já vůl v úvodu říkal: „Fajn žabka, ta ať přežije. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno