Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Charizmatický majitel luxusní restaurace a mladá dívka se do sebe bláznivě zamilují. Lovestory, která nemá dlouhého trvání. Mladá dívka, v podání Winnony Ryder, je vážně nemocná. Má v hrdníku nádor, který zabraňuje správné srdeční činnosti. Will (Richard Gere) se rozhodne se svou láskou zůstat až do samothého konce. Pokud máte chuť na romantické drama, které ale bohužel končí tragicky, tak vřele dopuručuji. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak začnu pozitivy. Podzim! Barevný listy v Central Parku, Halloween a pomalé tempo vedoucí k svátkům. Výborně. Chci víc takových filmů. Další pozitivum je... ups. Není! Hele, já byla připravená na sladkobolnou limonádu, ale tohle... na to se ani tak nebolelo dívat, jako to poslouchat! Ten scénář byl hroznej. Hroznej. Hroznej. Vůbec nechápu, proč na to Gere a Winona kývli. Nehledě na to, že ty postavy teda udělali super nesympatický. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika, priemerná dráma. Od začiatku do konca je divák v 5 až 10 minútovom predstihu a vie presne čo sa stane v nasledujúcej scéne. Vekový rozdiel hlavných protagonistov mi nepripadal nijako nechutný ani divný, však koniec koncov aj to sa môže stať na tomto šialenom svete. Myslím, že by sa kráska ako Winona zahľadela do Richarda. Vo finále mal asi každý roniť krokodílie slzy a byť strašne dojatý ale jednoducho to nešlo. Príbeh to na tú drámu nevedel uhrať. Vôbec ma to nechytilo za srdce a to je škoda inak nad týmto filmom určite nelámem palicu dá sa pozerať, raz maximálne dva krát. 55% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Za svůj život už měl Will (Richard Gere) hodně žen, ale žádná se nedokázala dostat k jeho srdci tak, jako mladá Charlotte (Winona Ryder). Možná tím, že mu hned zpočátku oznámí, že od ní nemůže čekat žádný dlouhý vztah (a to je přece věta, kterou oznamuje on svým milenkám), a možná je to jen jejím spontánním přístupem k životu vůbec. Ale brzy se Will dozvídá krutou pravdu ... Tento film jsem viděl už několikrát, a líbí se mi čím dál tím méně. Zpočátku mne oslovoval hlavně svým prostředím (podzim v New Yorku je opravdu překrásný, barevný), výborným Richardem Gerem a krásnou Winonou, jenže postupem času mi začíná víc vadit divákovo citové vydírání (sice furt lepší, než kdyby se (bacha spoiler) zázračně uzdravila (konec spoileru)). Když už se chci dívat na romantický film, tak by podle mne měl taky romanticky probíhat a skončit - ale todlencto ne-e. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama