Reklama

Reklama

Už teď mi chybíš

  • Velká Británie Miss You Already (více)
Trailer 5

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle... Nebo ne? Snažit se žít „dospěle" má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem (Dominic Cooper) a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago (Paddy Considine) žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu. Dlouholeté kamarádky se tak ocitají před životní zkouškou, jak se poprat s vážným onemocněním jedné z nich, když druhá prožívá nejradostnější období svého života. Vydrží jejich přátelství všechno špatné i dobré? (Bohemia MP)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (141)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tyhle rakovinové filmy nějak už nemusím. Nabízí se srování s 50:50, kde máme mužskou dvojici zápasící s rakovinou. Hloubka, komičnost a romantika se dostávají na jinou úroveň oproti Už teď mi chybíš, kde naopak hlavní hrdinka je zobrazena takovým způsobem, že si k ní nelze vybudovat vztah, tedy nevzniká ani lítost...zvláštní stav. ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Emócie to malo asi vyvolať silnejšie. Hodnotenie nie je založené na celkovom prežití a precítení toho, čo sa deje, skor tak všeobecne na dobrom spracovaní. Odľahčovanie deja vzhľadom na vývoj príbehu bolo vítané a hoci je asi jasný záver už dávno dopredu, radi sa pozriete, ako si hlavné postavy žijú svoj a zároveň aj spoločný svet. Ale nebolo mi všetko jedno, to by som klamala. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušné drama o kamarádské lásce až za hrob, která netlačí tolik na pilu, jak by se mohlo zdát. Ke konci sice dámskému obecenstvu ukápne slza, ale to už k danému příběhu patří. Jinak se jedná o velice slušný a i pro pánské publikum přijatelný film o dvou kamarádkách z nichž jedna začne umírat na rakovinu a nehodlá se s tím smířit. Obě hlavní herečky jsou velice fajn a zvláště Toni ukazuje, že umí opravdu dobře hrát a podobných rolí by si zasloužila více. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Nechci kvalitně natočený vážný film nijak shazovat, ale bohužel nejde o styl děje, který bych vyhledával. Snad ještě nejsem natolik dospělý, aby mne tato témata tolik drásala, snad jen potřebuji mnohem vulgárnější zábavu, to netuším, ale film mě moc nebavil. To nic nemění na jeho dobrém provedení, na skvělém přístupu k tématu rakoviny a na krásném znázornění vztahu dvou kamarádek. Co měl, splnil Miss you already na jedničku, je jenom škoda, že i skrze své komorně dramatické pojetí postrádá jakýkoliv přesah. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Dobře přiznám to bulela jsem..Ale taky se přiznám, že kdyby zde měla opačný problém Drew nehlo by to se mnou. Já mám Toni strašně ráda, je výborná, a tady to zahrála neskutečně skvěle. Milovala jsem její filmovou povahu, vcítila jsem se do jejích pocitů, možná i proto že jsem sama citový vyděrač :). Film s herci, kteří mě baví, přístup řešení problému který je neotřelý a neufňukaný, to všechno se skvělou hudbou, domečkem a prostě jen díky Toni za skvělý zážitek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve městěch Londýn a Ilkley Moor ve Velké Británii. Nemocnice, která je k vidění ve filmu, je UCH Macmillan Cancer Centre. (willy1)
  • Scény na obytnom člne boli nakrútené na rieke Temža v septembri 2014. (livia551)

Reklama

Reklama