Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, fakt. Klišé na klišé, minimum akce, a když, tak zbytečné a nepřehledné, Steven v podstatě neví, čí je a co hraje, modelky si tady hrají na strašně akční hvězdy, hnědožluté filtry, aby to bylo cool, nešvar zoomování a divných střihů, a samotný příběh fakt o h.ovnu. A ten závěr s bombou už vyzněl jako totální parodie. Odchod tlustého Seagala ze scény v posledním záběru je jak z Olivera a Hardyho. Smutné. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

.....co kdybychom změnili slovo ,,odpad ,, v hodnocení na slovo segalovka!!!!....může mi někdo vysvětlit, proč je tak těžké natočit film ze sedmi souboji kde uvidíme aikido a Seagala ( i když je starej neznamená že na to přece nemá ) , a k tomu jednu honičku s auty a jeden výbuch a jednu dvě přestřelky a solidního záporáka a jednu pěknou ženskou a ne moc blbej scénář a ne nějakýho poláka ( zase poláka ) neznámýho na režiserské židli a co kdybychom vynechali všechny pokusy o digitální triky, a nějak pěkně solidně to natočili.....vždyť jeho filmy neměli nikdy velký rospočet, tak proč to nejde natočit jako dřív!!!!...tohle neni přece normální....jsem z toho fakt zhnusenej, dřív jsem ho měl rád, teď čekám kdy ho přestanu nenávidět!!! ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Verne pokracovanie jednotky, ktore si z nej berie tie najlepsie veci ako su chaoticky dej a chujovy strih, ktory dodrbal vsetky akcne sceny. Tentokrat sa cely film vsetci nenahanaju za tajomnym balickom ale rovno za atomovkou. Strih je predsalen o chlp prehladnejsi ako minule, ale vdaka tomu iba viac vynikne, ze samotne prevedenie akcnych scen je mizerne. V prestrelkach nebolo dost penazi na kapsulky, pocas bitiek mal Seagal pauzu na obed, takze namiesto neho si to ocividne odmaka nejaky kaskader, no a ako bonbonik tu mame jednu nahanacku behom ktorej sa zdemoluje slusne mnozstvo aut a aj ked je zase chujovo zostrihana, tak sa v nej aspon neustale nieco deje. Takze celkovo to je o triedu lepsi film ako jednotka, ale stale nie dost na to, aby som tomu dal aspon jednu hviezdicku. 1/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Stejná nadváha, stejný Seagal, stejná produkce a zjevně i stejné peklo, říká si divák hned z úvodu. A má pravdu. Ještě na začátku tisíciletí ho Joel Silver na jeden poslední projekt (Lovec policajtů) vytáhl z mizerné videoprodukce, ke které se ovšem Mr. Aikido hned vrátil a už v ní zůstal. Akce je málo, je zoufale natočená, střihač by taky zasloužil přes prsty. Celkově smutný pohled na zadýchaného (někdejšího) bitkaře. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel ve finále naprosto tragické. Akce je minimum a především je tak neobratně a odflákle natočená, že to už snad ani není pravda. A to beru v potaz to, že je film určen predevším na video. Seagal je silně znuděný a ukáže jen několik málo chvatů, prohodí pár slov a to je tak asi všechno, co od něj můžeme čekat. Ostatní herci jsou ve většině případů tragičtí. Ovšem to co převedl střihač, je jeden velký bordel. Po sto minutách divák absolutně netuší, která bije. Děj je nepřehledný, souslednost záběrů naprosto nulová. Člověk absolutně nemá šanci pochopit oč v tomto snímku vlastně jde a jediné co mu utkví v paměti, je závěrečný výbuch atomové bomby... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)
  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)
  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)

Reklama

Reklama