Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Siesty diel Halloweenu reziroval opat dalsi reziser : tentokrat si na rezisersku stolicku sadol Joe Chapelle. A reziserskym talentom nema ani na Othenin-Girarda, ani na Dwighta H. Little, a toboz uz nie na Johna Carpentera. Strasidelna atmosfera tu akasi je, ale je nedotiahnuta a akasi polovicata, pribudlo opat nudy, rozhovory su dlhe, nudne, prazdne a o nicom, logika dostava na frak v kazdom druhom zabere, strih je spatny. Donald Pleasence to uz sam nezachranil a Jamie Lee Curtis uz nemala zaujem. Aby som vsak nekoncil depresivne - vrazdy su na sposob Jasona Vorheesa, a zaner horor/fryler mi sedi. Hlavne, ze sa tuna nespaja horor s komediou. 68 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween - Prokletí Michaela Myerse“ je krásnou ukázkou toho, jak nastavit sérii ve smyslu kvantity, ale naprosto se vykašlat na kvalitu. Je zde snaha trochu oživit sérii, o tom žádná, ale je to provedeno cestou, která není právě z nejlepších. Vytvořené nové mytologii ubližuje tomu, co bylo doposud vytvořeno a dělá z toho přeplácanou slátaninu, což je velká škoda. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pri piatej časti som tvrdil, že scenáristicky sa séria uberá na samotné dno, no to som ešte vtedy netušil ako bola spackaná šestka. Tvorcovia sa snažili do kultu Michaela Myerse vtesnať nejaký nový mysteriózny príbeh a tým vysvetliť dôvod všetkých vrážd a činov za celú éru. Dopadlo to katastrofálne a osobne považujem tento diel za úplne najhorší v celej sérií, horší ako tretia časť. Jedna hviezdička je za herca Donalda Pleasenca ktorý sa už premiéry nedočkal (asi zomrel popri natáčaní, keďže posledná pol hodina je zostrihaná naozaj čudne, akoby nestihol dokrútiť niekoľko scénok. A z obstojné gore, ináč katastrofa ktorá robí značke Halloween iba hanbu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až snad na psycho závěr se jednalo o solidní díl. Dle mého odborného hororového úsudku snad i o jeden z nejlepších v téhle stařičké sérii. Koukám, že hromada zdejších fajnšmekrů nemůže přenést přes srdce, že se tento díl pokusil dostat ze zaběhlého halloweenského stereotypu a vydat se trošku svojí cestou. Moc toho zkazit nešlo a moc toho ani zkaženo nebylo. Nezničitelný doktůrek se tentokrát zúčastnil pouze symbolicky, což byla trošku škoda. Vraždiček bylo dost. Postavičky také přibyli a byly poměrně sympatické, dokud neskonaly. Vidím to na 2 hvězdy a pokusím se kouknout i na zbylé dva díly! ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuju všem idiotům, kteří tenhle díl zatracují, zkouknout Halloween 666: The Producer's Cut, jenž jim tutově zavře klapačky, protože linie kolem 'Muže v černém' a jeho "trnité" okultní skupině posouvá sérii mnohem dál a navíc přidává jakési ospravedlní Michaela Myerse. Ale na druhou stranu ze z něho stává tak trochu pěšák. Bohužel, do kin a na video se dostala typická hloupě sestříhaná kinoverze pro průměrného spotřebního diváka, která sérii neobohatila, spíš otravovala sebeopakováním. Možná producentům jednou dojde, jakou udělali kravinu a tajemný sestřih, co už léta koluje po netu, jednou vydají ve speciální edici na dvd. Moc bych si přál vidět to v pořádné kvalitě. Kinoverze za 3*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)
  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama