Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (805)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $24miliónovTržby USA $25,003,155Tržby Celosvetovo $83,314,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,474,329 //počet predaných kusov 54,263Tržby za predaj DVD v USA $6,057,986 //počet predaných kusov 363,822 ║ Zážitok ako sa patrí, taká mňamka pripomínajúca to najlepšie z tohto tipu "pod-vodného degustačného" horror žánru(Čeluste, Piraňa, Aligátor+Anakonda(1997)) zo 70.-80.rokov. Alexandre Aja potešil, veľa krát eroticky pošteklil, pobavil, nadmieru znechutil a aj lakačkami postrašil. /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem vyjeveně čuměl, desetkrát jsem - zejména při závěrečném masakru - vyprsknul smíchy. Celý film jsem se v duchu usmíval pod vousy. Tak schválně tupý film, natočený s láskou (nebo nenávistí, to se nedá poznat) k teen-age hororu, to tu ještě nebylo. Aja si s imbecilními mlaďochy vyřídil účty po svém, a když se otrlý divák přenese přes nejdebilnější záplavu dialogů desetiletí a zároveň nejotřesnější dabing, odměnou mu jsou pravá krvavá jatka. A ve 3D! V angličtině by to sice bylo o něco malinko vážnější a tudíž i lepší, ale režisérův výsměch a snaha o "zábavný" film se stejně nemá kam schovat - Vojta Kotek se může snažit, jak chce. Hrozné, ale stejnou měrou k popukání. V dobrém slova smyslu. P.S. Za Riley Steele velký (tvrdý) palec nahoru, tahle pornoherečka je prostě úžasná..! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komedie opravdu povedená - nejen chováním postav, ale i neustálými pubertálně vtipnými proslovy. ,,Ještě jeden krok, hoši, a celý týden budete močit blesky!" ,,Pěkná trubka." ,,Pěkný dudy..." ,,Zvládneš to?" ,,To si pište, netancuju u tyče pro nic za nic!" Ale děvenka to stejně nezvládla. Trochu otravné byly kecy typu - To tu všichni umřeme? Nikdo nebude umírat, jasný! Vyzněly hodně parodicky. Jinak si člověk našel různé odkazy - nejlepší byla ručička! Hezky jsem sebou trhnul a vzpomněl si na Carrie. Být to na mně, nechám sežrat všechny hlavní postavy, hlavně protivný rozmachaný parchanty - pardon, děti. Osud postav je divákovi vcelku lhostejný, k srdci žádná nepřiroste. Roztomilé byly nahaté akvabely. A pak melouny ve vzduchu, ve vodě, pod vodou, jako by se filmem mihl duch Russe Mayera. A divný barvy. Že by pocta barvotiskovým filmům 50.let? Masakr ve vodě šťavnatý stejně jako holky. Milý film. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Film sa natáčal na jazere Havasu, ktoré leží v rezervácii medzi Arizonou a Kaliforniou. Toto jazero je skutočne obľúbeným a vyhľadávaným jarným miestom pre oddych a zábavu. Producenti najprv chceli použiť skutočný názov, ale nakoniec sa rozhodli pre fiktívny - Lake Victoria. (MikaelSVK)
  • S natáčením filmu se mělo dle původních plánů začít již koncem roku 2008. Došlo ale ke zpoždění a práce na filmu odstartovaly až v březnu roku 2009. Důvodem byla podle tvůrců velikost projektu, snaha o co nejlepší provedení a náročné přípravné práce spojené s 3D formátem, ve kterém byl film uveden. (darek kartac)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno