Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2018: kozyyyyyyyyyyyyyy! ------- Naprosto megacool nářez, který svou zábavností daleko předčí jiné letošní řezničiny jako Predators či Machete. V tomto filmu je víc porna než v pornu amerických Spring Breaků ... a to je tato složka filmu tou míň zajímavou. Potěší také mnoho cameo roliček = stylová smrt Gianny Michaels, Richard Dreyfuss (ano ten, co to nandal v Čelistích žralokovi) to celé neodolatelně otevře. 3D má větší smysl než Avatar a jako třešnička na dortě bude první prostorový ******** ***** (no prostě něco, co nechcete 3D vidět). Krom toho je třetí rozměr hodně solidní a většinu filmu pomáhá k lepšímu zážitku. ... Prostě Alex Aja zase naplno boduje. Víc z téhle látky o masožravých rybičkách vyždímat nešlo. 90% ------- P.S. samozřejmě je to hloupoučké, postavy jsou jednorozměrné a jede se podle šablon pro zvířecí horory. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ktorý blbec kričí ´žralok´, keď sme na jazere?“ Pôvodný film Joea Danteho a Rogera Cormana mám rád od detských liet a za nostalgiu mu dávam 4*, aj keď objektívne si ich samozrejme nezaslúži. Ale napriek tomu, alebo žeby možno skôr práve preto, Ajaov remake ma nebavil. Resp. bavil ma svojou blbosťou, čo ale nie je príliš veľká pochvala, hoc som si takmer istý, že také blbé postavy (Jerry O´Connell) a obecne blbý dej mäsiar z Noci s nabrúsenou britvou použil schválne. Z "prehrávania" hercov (hlavne Ving Rhames a Christopher Lloyd) a šialených nápadov (vlasy v lodnej vrtuli, Eli Roth, Richard Dreyfuss v identickom oblečení, aké mal v Čeľustiach) je vidieť, že toto seriózny horor nemal byť ani náhodou. Len krvavá pastva pre 3D. Takže sa tvorcovia našťastie ani nesnažia, aby sme si obľúbili postavy a zaujímalo nás, ktorá zomrie alebo ktorá nie. Všetko sa podriadilo trikom a gore. Triky sú ale hnusné a ani tuhé gore všetko nespasí. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud hnedka začnu dojmem z 3D prostoru, musím uznat, že dopadl nad očekávání dobře. A určitě nejlépe ze všech trojrozměrných hororů, na kterých jsem měl tu možnost být. U Krvavého Valentýna i Nezvratného osudu mi tahle technologie přišla naprosto zbytečná, protože sem tam nějaký krumpáč zaražený v hlavě nebo létající šroubovák mě nějak neoslnily. U Piraně mělo pro mě 3D mnohem větší význam, protože na mě vypadávaly kozy a masožravé ryby útočily v mnohem kratších intervalech, než u výše zmiňovaných filmů, a to od začátku až do konce! V poslední třetině rozehraje Aja takové peklo, že to bulvy nestíhají. Takže pro mě ideální zábava. Český dabing mi ani nevadil, jen mi přišlo, že k nám dorazila Piraňa až takhle na podzim. Více v recenzi tady: http://www.studna.net/filmy/1831/ ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

PIRAŇA 3D je film od žánrového fanouška, který je obeznámen s konkrétními pravidly a určitými postupy, a tak si s nimi dokáže pohrát, pro žánrové fanoušky, kteří jsou dostatek „sečtělí“ na to, aby si onu podvratnou hru a síť intertextových odkazů dokázali patřičně užít. „Brakovost“ originálního béčka Joea Danteho zde byla povýšena do samostatné estetické kategorie – campu, čili hrdé pokleslosti, jíž rozumí nejlépe cílové divácké publikum. To není konfrontováno s idiotsky se chovajícími postavami, kterým by divák sežrání zaživa přál, ale s takovými, které už nejspíš nějaký ten eco-horror viděly, jenom to nemají potřebu dávat okázale najevo. Naopak žánrově zběhlý divák očekává, že bude nejdřív vzrušen a poté zhnusen, což je kombinace, které se striktně drží současné torture-porna pro děcka, ale zde ony pocity vzrušení a zhnusení jdou ruku v ruce. Nevzpomínám si na jiné podobné dílo, které by si dokonce drze utahovalo z kastračního komplexu, na kterém jsou založeny horrorové podívané. A taky nemám za to, že když jde o předělávku, je potlačen autorský talent, jelikož Ajův charakteristický rukopis, vyznačující se zdánlivě nemotivovanými hlediskovými záběry, se v nejlepším horroru minimálně tohoto roku stává další subverzivní hrou s diváckými očekáváními a navyklostmi na daný soubor znaků. Nejde jenom o kozy a pak krev, ale o kozy a krev, kdy se přitom stihne zvracet do publika. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)
  • S natáčením filmu se mělo dle původních plánů začít již koncem roku 2008. Došlo ale ke zpoždění a práce na filmu odstartovaly až v březnu roku 2009. Důvodem byla podle tvůrců velikost projektu, snaha o co nejlepší provedení a náročné přípravné práce spojené s 3D formátem, ve kterém byl film uveden. (darek kartac)
  • Tvůrci filmu odhadují, že bylo denně použito necelých 300 000 litrů falešné krve. (KucC)

Reklama

Reklama