Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou to byla docela bída. Nudný děj, hororová atmosféra tu úplně chybí a celkově byla druhá část celkem zbytečná. Kdyby alespoň ta hudba to trochu vylepšila... No pochválit se dá tak námět, který se ovšem špatně vyvinul, pár scén nebylo špatných a obsazení by taky ušlo. Ale čekal jsem od filmu víc! 30%, víc tomu nedám. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nemíním hodnotit tento snímek z hlediska prvního dílu. Dost by to zavádělo. V podstatě jde o děsnou volovinu, ale ke konci jsem už přímo hýkal smíchy, protože tolik nesmyslů v jedné sekvenci /jezírko nebo co to bylo/ jsem dlouho neviděl. A když na mne režisér vybafl s podivně pokroucenou koncovkou tak jsem začal tento snímek považovat skutečně za komedii. 20% za trošku gore koření, 20% za to, že jsem se tak chutě zasmál nesmyslům, které se na nás valí jeden za druhým, ale pobaví. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pokračování, fakticky však prequel, je trochu jiným filmem než jeho předchůdce a dává vyšší vklad na samotné vrahy. V mnoha ohledech se jedná o čtyřhvězdičkový horor, hned první vražda je dosti šokující a ani další masakr není žádný čajíček. Několik klišé vrací film do vod blízkým průměru, ale celkově velmi koukatelné a znepokojující. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s hororem naprosto nic společného. Od video filmu jsem moc nečekal, ale že to dopadne až tak hrozně...místo toho abych se bál, jsem se spíš dost nasmál. I to je třeba ohodnotit, tak aspoň jednu hvězdu za pobavení. :-) Ne teď ale vážně, pokud chcete solidně využít skoro hodinu a půl, tak bych volil jinou možnost než Motel smrti 2. Takových braků jako je tento už bylo natočeno dost. A abych 3/4 filmu musel poslouchat uječenou ženskou, to chce taky notnou dávku odvahy a člověk na to musí být předem připraven. Takže děkuji, ale tohle opravdu ne. Doufám, že něco podobného dlouho nebudu muset vidět a těch 82min opravdu lituji. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama