Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někdo rozhodl ty zombie pojmout trochu netradičně, až nápaditě (originalita je možná silné slovo). Spíše takové až psychologické drama než ryzí horror, na němž se mi líbilo, že je prostor věnován hlavně jednotlivým postavám (byť se nevyhnou až kýčovitému stereotypu – ku prospěchu však je, že jsou v rámci možností zahrány relativně dobře) než tomu samotnému horrorovému prvku, který tu prostě je, ale není nijak vysvětlen a nijak se v něm film nenimrá. Pár kluků prostě najde mrtvou dívku, která se však hýbe – a co teď? O tom je právě ten film. Možná je zbytečně moc dlouhý. Možná jsou scény ze sanatoria zbytečně moc tmavé. Vzpomněl jsem si při něm na román Joyce Carol Oates jménem Zombie. V něčem trošku podobné. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Je tohle zombie film nebo ne? Těžko říct, protože pod typickým zombie filmem si většina lidí představí něco úplně jiného, ale přitom tady očividně jeden zombie (nebo spíše zombice) je... no, rozhodnutí nechávám na jiných, pro mě to zombíkovina je:). K filmu samotnému řeknu tolik, že příběh je zajímavý a poměrně originální. Dva výrostci se poflakují po starém blázinci (mimochodem docela děsivém) a v jedné odlehlé místnosti najdou holku zabalenou do igelitu. Myslí si, že je mrtvá, ale ona se nakonec probere... ovšem není tak docela normální. Nejen, že nemluví, ale jak později chlapci zjistí, nejde ani zabít. Co s ní? V tomto ohledu mají hoši dost rozdílné názory. Jeden je pro to nějak jí pomoci a druhý si z ní chce udělat sexuálního otroka. V tenhle moment se začíná děj rozjíždět. Spory mezi chlapci se vyhrocují, o mrtvé dívce se dozvídá stále více lidí a spory se vyostřují, až vše skončí tragicky. Tolik k ději. Herecké výkony sice nejsou kdovíjak brilantní, ale téma a místy docela hutná atmosféra posouvají film na úroveň těch lepších hororů, které byste si neměli nechat ujít. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, ve kterém se dozvíte, že správná roštěnka prostě musí být pořádně odleželá, abychom si jí mohli řádně vychutnat. Výborný pětikoulový nápad je zabitý nanicovatým dějem a především odpornými neherci, kteří se snažili hrát drsně, ale bylo to umělé jak vánoční radost z ponožek. Každopádně za ten nápad a hezký (i když nepřekvapivý) konec to na tři ohnilé hvězdy dosáhne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po pravdě mě obsah filmu vůbec nezaujal. Ale hodnocení zdejších hororových kolegů mě přesvědčilo, že to asi tak špatný nebude a tak jsem tomu dal šanci. Udělal jsem chybu. Měl jsem dát na svůj instinkt. To byla hrozná 3,14čovina. Dva 17 letí týpci najdou v opuštěné budově tělo. Mrtvolu. Jenže po chvíli se tahle mrtvola zdá být až moc živá a tak si z ní udělají šukátko. Dál už příběh nebudu popisovat abych nespoileroval. Každopádně tohle se u mě absolutně minule účinkem. Čekal jsem,že by to mohlo zachránit gore, ale toho tady moc není. Konec je spíš úsměvnej. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama