Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (188)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle jako vždycky si sedli producenti na pivko a přemýšleli jaké pokračování by natočili. Žánr? No přeci horor. Není potřeba platit známé herce, záporáky schováme pod masky a navíc je to extrémně levné a prakticky vždy si na sebe nejen vydělá, ale hodí to slušný peníz do kapsy i tvůrcům. Druhý díl solidně průměrného Strangers je naprosto zbytečná podívaná, která dokáže děsit tak leda svou drzostí že vůbec vznikla a hlavně záporáci (jsou z masa a kostí) spoléhají nejvíc na to že se hlavní postavy neumějí prakticky bránit. Hlavní hrdinka je otravná natolik, že jsem si přál její skon už od 5. minuty. Rating R by bylo možné navíc ždímat o hodně více. Jediná vizuálně povedenější scéna je bazén. Další věcí je samotné ubytování v pofiderně vypadajícím kempu. Trojku už opravdu netočit. PS: Alespoň že je tady připomenuto solidní množství hitparádovek. 40% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To nebylo vůbec špatný. Rodina jede někam do kempu kde je začne vraždit trojice v maskách, tady docela nebylo předem jasný komu fandit všichni to jsou debilové. I se dozvíme proč je vraždí, na otázku odpověděla :a proč ne: což mě velice pobavilo. Nelogické chování postav je u těhle druhů hororů naprosto běžné. Přesto si kolikrat tukate na čelo co že to dělají či nedělají co by měli viz zastřelit útočníka když na něj míříte zbraní. Jen snad jedno mínus že jsme neviděli zbylé dva útočníky bez masky. Ps- ta dcera byť hezká tak naprosto na zabití. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

To je snad poprvé, kdy jsem se modlil, aby ta rodina byla rychle vyvražděna. Tolik nelogických a stupidních scén! SPOILER: 1. Každý puberťák má mobil u sebe a bez mobilu je jako bez ruky. 2. Když Vás někdo bodá, tak se snažíte bránit, ne? A matka stojí a čumí 3. Slušňák fotr, vidí svou zabitou rodinu a chlapa se sekerou, jde mu o život a křičí: máte 5 sekund, jinak budu střílet... Normální člověk by vraha snad odrovnal hned! Prostě bylo toho dost a ten film mne totálně vytočil. Dávám 30% a ani nevím za co, možná za píseň od KIM WILDE - "Cambodia"! Bože a tahle píčovina byla i v kinech, já padám! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trio maskovaných a profesionálních narušitelů soukromí se po deseti letech vrátilo, aby do svých zvrácených her lapilo další oběti. Jestli je to však návrat opodstatněný, na to už si musíte odpovědět sami. Karty jsou totiž rozdány tím nejprovařenějším způsobem: úvodní vykosení vedlejších postav, následné seznámení se čtyřčlennou rodinou, řešící si vlastní bolístky, a přesun na nějaké odlehlé místo, odkud se pomoci rozhodně nedovoláte (v tomhle případě kemp). Naháněčka začne sice celkem brzy, bohužel postavy při ní začnou umírat v přesně očekávaném pořadí a do toho pronášet otřesné věty typu "Oba jsou mrtví! Jak to mohl vůbec někdo udělat?" Korunu tomu nasadí strážce zákona, který, jak žánr přesně káže, chcípne během několika vteřin. Celkově to ale nemá šanci nudit - je to fakt krátký (75 minut čistýho času), oproti jedničce krvavější, a v poslední čtvrthodině se oběti vzepřou a dají těm zmrdům pěkně po držce. A to za doprovodu vymazlené kamery a slaďáku od Bonnie Tyler. Z "kápa" ale nemuseli dělat Terminátora a poslední minutu bych taky vystříhnul. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)

Reklama

Reklama