Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (246)

tron 

všechny recenze uživatele

Absolútny priemer. V podstate som nemyslel, že ešte niekedy uvidím nový horor, v ktorom sa postavy v tme opýtajú „Je tam niekto?“. Ale stalo sa. Napokon to nebolo nič zlé. Klišé? Dozaista. Strašiace scény rutinné? Škrtám si. Ale proste ma celkom baví univerzum, aké James Wan okolo seba buduje, mníška je sama osebe zaujímavá hororová postava a logicky sa pohybuje v tomu odpovedajúcich priestoroch (temné kláštory, ponuré podzemia, starodávne cintoríny), čo má na hororovú atmosféru taktiež blahodarný účinok. Potešia fajn Taissa Farmiga a najmä sympaťáčka Storm Reid alias „druhá Zendaya“. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá degradace celého universa, Chaves je neskutečný kretén, který doslova pod rukama a před očima ničí všechno, co Wan a jeho následovníci vybudovali. Každý film ze série dokázal minimálně pobavit, zaujmout i vyděsit. Druhá sestra nemá hlavu ani patu, nic se tam celou dobu neděje a na konci zabije Valaka víno. Na tohle nemám nervy a jdu si pustit jedničku. Jestli byl pátý Insidious zbytečným a nekvalitním filmem, je desátý film ze světa Conjuring universa důkazem, že během posledních 2 let se něco stalo, kina jsou plná bezohledných zmrdů, točí se sračky a já jakkoliv už odmítám podporovat tenhle systém. Moje poslední kino. Navždy. 🖕 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Je opravdu pěkné, že se oba díly sestry drží na podobných číslech - tedy na těch podprůměrných a nutno dodat, že naprosto zaslouženě. Stejně jako jednička tak ani dvojka nepřichází s ABSOLUTNĚ NIČÍM NOVÝM a ani to, co by člověk řekl že by měl film tohoto typu zvládat, vůbec nedává. O jakékoliv atmosféře se zde nemůžeme ani bavit, o postavách které jsou ploché jak zplesnivělá ruka sestry se nebudu dále ani rozepisovat - ztráta času. Film doporučím jen pokud chcete ztratit 110 minut Vašeho života. Potitulková scénka nám dává znamení, že ždímání penízek o zplesnivělé polomrtvé mr*ce se bude konat minimálně i do třetice. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sestra 2 jde ve šlépějích prvního dílu a předvádí to, co dnes znamená tradiční horor, který láká masy. Michael Chaves je z dnešní hororové stáje jeden z nejhorších režisérů a od svého prvního filmu se neposunul ani o píď. Strašení je zde nudné a nebylo by funkční ani před dobrými 15 lety. Příběhově také nijak zajímavé a jediné co funguje je koukatelná výprava a kamera, která ví, jak jednotlivé scény zabírat. Jinak je druhá Sestra naprosto zanedbatelný horor, který možná dokáže děsit mladá děvčata a diváky bez vkusu. Pro ostatní existuje řada jiných hororů, které nefungují pouze na bází laciných lekaček v temných chodbách. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma viac bavil. Príbehom, postavami a hlavne prostredím. Dvojka mi prišla slabšia, menej zaujímavá a finále tiež za moc nestalo a ani ostatné vraždy ma úplne nebavili. Michael Chaves je slabý režisér a aj jeho predošlé filmy s Conjuring universa, ktoré režíroval, radím medzi tie najslabšie kúsky (La Llorona, Conjuring 3). Napriek tejto kritike, sú tu aj svetle momenty a atmosféra je miestami celkom dobrá a o vyložene zlý film nejde. Starý dobrý Valak vie ešte postrašiť. P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami. 60% - 3* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)
  • Desátý film Conjuring vesmíru. (KGBelik)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama