Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (108)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne po štvrtej sérii tá vôbec najvydarenejšia, aj keď k plnému hodnoteniu som sa neodhodlal. Ale veľa nechýbalo, možno nejaká tá bitka aj v samotnom finále. Tých sme sa ale v sedmičke dočkali dosť a bolo sa skutočne na čo pozerať, klobúk dole pred tvorcami, že ani v televíznej tvorbe nemusíme znižovať kritériá pre to, čomu sa vo veľkých akčných filmoch hovorí "vysokorozpočtové žrádlo". No a zároveň cítiť, že sa blíži samotné finále a dej je tak priamočiarejší a blíži sa k jasnému cieľu, spojenectvu nepriateľských strán proti jednému spoločnému nepriateľovi. Celkom úľava pre mozog po premýšľaní nad všetkými tými intrigami desiatok až stoviek postáv. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria 95%. Siedma séria má síce iba sedem dielov, čo je škoda, ale aspoň sa to zbytočne nenaťahuje. Ťažko povedať, či je tato séria rovnako dobra ako tie predošlé. Mňa to zaujalo rovnako, akurát sa nad celým seriálom uzatvára slučka a všetko sa chystá na veľké finále a tým pádom tu už nie je toľko zvratov, ale viac akcie a viac hrdinov a príjemných stretnutí po kope. Pár pasáži je tu síce slabších, ale každý diel ma znova čo ponúknuť a aj keď seriálu už chýba to napätie, že kto prežije, (keďže všetci sa musia dostať do finále), stále je na čo pozerať. Finále je znova perfektne šokujúce a koniec a nepriateľ za stenou sa už blíži. The End Begins. Obľúbený soundtrack: Dragonstone, Home, Ironborn, Truth. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mě hanba fackuje, musím přiznat, že jsem po předchozí řadě doufal ve zlepšení. Ano, mea culpa. Většinu toho,co jsem chtěl napsat, už přede mnou zvládl KM Phoenix, takže bych jen dodal, že mi opravdu vrtá hlavou proč rod Greyjoyů nevládne v Západozemí, když je evidentně nejpočetnější. Přestože Yara a Theon odplují se stovkou lodí, Euronovo loďstvo dokáže zaplnit celý obzor, jeho lodě navíc obeplouvají kontinent takovou rychlostí, že se Euron musel několikrát vidět i zezadu. Takovou rychlost mohou vyvinout už jen Daenerysini draci, ale ti alespoň létají. Nepochopil jsem, co se stalo s Malíčkovým myšlením (Alzheimer? Demence?), protože jeho intriky byly už velice chabé a průhledné, což je škoda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly mě dost vyděsily a očekával jsem, že se to v tomhle ukecaném módu potáhne celou sérii. Naštěstí se vše znění a 7. série se přehoupne do béčkové akční fantasy, kde si divák poprvé pořádně užije draky a epické bitvy s nemrtvými. I přes svou béčkovitost, mě to neskutečně vtáhlo a některé díly jsou tím nejlepším, co zatím GoT nabídlo. Poslední díl už je trochu vlažnější ale poslední pětiminutovka mě neskutečně navnadila, přestože se závěrečné série hodně obávám. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl bych vědět, co dělám špatně, že seriálu stále nemůžu úplně přijít na chuť. Přitom není moc toho, co bych mu mohl vytknout, i když v této sérii je přeci jen víc chybek než v předešlých. Zběsilejší tempo mi nevadilo, nad teleportací se ve většině případů dá mávnout rukou a jinak se seriál v lenosti neliší od konkurence. Obočí jsem však pozvedal nad náhlou změnou chování některých postav, ne nad jejich nedostatky. Také mi scházel moment překvapení, a to jsem se o děj předem nezajímal. Na bitvy se ovšem kouká pěkně, dialogy dokáží pobavit i zaujmout, ale já budu v klidu čekat i dva roky na poslední řadu. Aspoň na Cerseino pletichaření je pořád spolehnutí. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)

Reklama

Reklama