Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 2
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

pacindo

pacindo (hodnocení, recenze)

cakal som o trosku viac. nebolo to zle . ale niesom z toho vo vytrzeni

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Mukade

Tak když se jim za příklad lásky dává 50 odstínů a Harley s Jokerem, tak se asi není čemu divit :D

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TwoFace

vlastne je aj celkom pochopiteľné, že sa tínejdž baby oveľa viac stotožňujú s Harley ako napr Wonder Woman alebo Black Widow. Tá prvá je uletená šílenkyne, tie druhé už vyzreté ukľudnené ženy.  Celý ten film je "tinedžerský" (:

na příspěvěk reagoval TwoFace

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Mukade

Jak často teď slýchávám, že nějaká holka chce "být jako Harley Quinn". Nechápu tenhle jsem-psychicky-narušená-sériová-vražedkyně-kterou-její-přítel-(mimochodem-naprostý-magor)-jenom-zneužívá-a-klidně-mě-zabije-protože-je-to-sranda fetiš.

Ale zase to má i svojí světlou stránku: víc holek zjistí, že komiksy (nebo alespoň filmy podle nich) jsou vlastně super...

na příspěvěk reagoval Mukade

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Renie42

On se Letův Joker špatně hodnotí, protože většinu jeho scén z filmu vystřihli. Nejlepší Joker je ale stejně Hamill, přestože mu propůjčil pouze hlas.

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

Neviděla jsem to v kuse, ale ta bloncka byla hustá a co to bylo za parodii na Jokera? Myslím, že už ho po Nicholsonovi a Ledgerovi nikdo líp nezahraje

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Klajnik

Klajnik (hodnocení, recenze)

Scény s Jokerem to zachránily. Krásnej vizuál a náboj, kterej ve zbytku filmu zabíjel kýč, průměrnost a nekvalitní scénář.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

? :D

A koho zajímá kolik tomu dal verbal, když to nemá absolutně žádnou výpovědní hodnotu? :D

na příspěvěk reagoval Ištván87

 (hodnocení, recenze)

konvicce

Má jednu otázku. Dostal jsi se sem přes vědomostní test nebo přes komentář? Jestli přes komentář, tak je asi něco špatně.

 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Podle mě je i normální verze BvS nejlepším komiksovým filmem :D (UC je pro mě velkým spestřením, ale film na mě ve výsledku působil stejně, samozřejmě by mi nevadilo kdyby to hned od začátku byla hlavní verze)

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Tohle prostě fakt nemůže zůstat v červených číslech! Kdyby rozšířená verze přidala alespoň trochu spojitosti aby film působil jako kompaktní celek a ne jako rozháraná dadaistická sračka v časové posloupnosti sraní do jedné a té samé díry. Mohlo být to alespoň z mého pohledu 2 hvězdy. Tragické neherecké výkony a hloupoučké naivní představě o tom jak by se měla chovat šílená ženská (rozhodně ne jako šestnáctiletá kravka za každou cenu na sebe strhující pozornost), se člověk může jen smát, nehledě na naprosto další scénaristické nelogické kyksy, já vím fanoušci takového trusu nemají slovo logika rádi, vždyť jde přeci jen o zábavy, vypnout...nepřemýšlet....SRÁT NA TENHLE PŘÍSTUP! Už sem těším až sem naběhne verbal a dá tomu pětihvězdu a hustej koment...mu ji bouchnu!

na příspěvěk reagoval Mukade

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Přesně opačně to vidět nemůžeš. Opačně by znamenalo, že je to jeden z nejhorších komiksových filmů a to těžko, protože konkurence je neskutečně vysoká. Hitman, Fantastická čtyřka (všechna dosavadní zpracování), Daredevil, Elektra, Catwoman, Nick Fury, Spawn, X-Men: Poslední vzdor, X-Men Origins: Wolverine, Spirit, Supertajná zbraň, Superman 4, Batman a Robin, Soudce Dredd, Mstitel, Ghost Rider, Blade: Trinity, Spider-Man 3.... Těch špatnej komiksovek jsou mraky a některý sou naprosto k nepřežití (spoustu jsem jich tu nevyjmenoval, například proto, že jsem je neviděl), takže Batman v Superman se k nim nemůže přidávat, protože i mnoho kritiků toho filmu uznává, že je tu spousta dobrých věcí. Za mě minimálně rvačka ve skladišti je dosud nejlepší Batmanova bitka na plátně (v těsném závěsu je výprask od Banea v Temný rytíř povstal). Do toho spousta krásných vizuálů, přibližně miliarda odkazů pro komiksové fanoušky, nejlepší ztvárnění smrti Bruceových rodičů, skvělé rozhovory Bruce a Alfreda, Supermanův pohled uprostřed hořícího Capitolu, zapamatovatelný záporák (nemusí se ti líbit, ale každý si na něj pamatuje), správně nabušená hudba, vynikající Wonder Woman, krásné podzápletky (Supermanova cesta od chlápka, který ztratí motivaci zachraňovat svět až po moment, kdy se za ten svět obětuje).... Je tu zkrátka a dobře až moc dobrých věcí. A to jsem schválně vyjmenoval jenom věci, které považuji za objektivně dobré. Na které jsem slyšel chválu z více zdrojů.

na příspěvěk reagoval konvicce

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

mm13

Já právě původně viděl Režisérskou verzi a až později tu kinoverzi a sedla mi víc. Právě ta zastávka na té francouzské plantáži, ta mi hodně vadila. V kinoverzi mi přišlo, že nic moc důležitého nechybí a má to lepší tempo.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Apokalypsa nie? Prečo? Až na doslovnosť francúzskej zastávky mi jej režisérsky zostrih sadol viac. (Je ale pravda, že podobu pôvodnej verzie si už ani nepamätám...)

na příspěvěk reagoval Ištván87

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ištván87

Lze vůbec Ultimate Edition BvS považovat za prodlouženou verzi? Vzhledem k okolnostem je to spíš naopak. Kinoverze je její zkrácená verze, která vznikla jen protože si Snyder nedokázal u Warnerů prosadit svoje.

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Spousta rozšířených verzí je naprosto zbytečná... Alexanderem počínaje, BvS konče. Ale co si budeme povídat, ten film by nezachránila ani svěcená voda :D

na příspěvěk reagoval Ištván87

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama