Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet.... Ne z nechutností, které v tomhle případě už stejně nikoho nešokují, ale z té neodpustitelné drzosti tvůrců takhle násilně zesměšňovat můj selský rozum. Ještě větší průšvih než bezpáteřní You are next - nesouvislé vyprávění, zmatený střih, nesympatické a místy takřka nezranitelné postavy a hlavně neexistující příběh, jehož schéma by vycucalo z prstu i průměrné muslimské dítě a jehož jednotlivosti, od toporných dialogů až po přepálené gore, vyznívá zcela nesmyslně, nepůvodně a nechutně samoúčelně. Sorry lidi, ale mě bylo v závěru už úplně šumák, jestli se někdo zachrání, nebo podstoupí důkladný klystýr motorovou pilou a jeho ledviny skončí na jídelním stole průměrné singapurské rodinky - tuhle pohádku fakt nežeru... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pár priateľov smerujúcich do Jakarty, naberie na jednej z púmp mladú, ustráchanú stopárku, ktorá im tvrdí, že bola okradnutá. Keď ju odvezú až priamo pred dom, chce im za poskytnutú pomoc poďakovať pohostením. Na prvý pohľad príjemne vyzerajúca rodina skrýva šialené plány. Za toľko krvi vo filme by sa nemusel hanbiť ani sám Tarantino. "Macabre" je hororový skvost určený predovšetkým pre fanúšikov "exploitationu". Najsilnejšou stránkou je jednoznačne gore, ktoré je tak umne natočené, že divák nemusí odvracať zrak a v pohode všetko "prehltne". Napriek tomu, že nedosahuje kvalitu francúzskeho Martyrs, som si istý, že sa fanúšikovi hororu vryje do pamäti - 80% ()

Reklama

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy v životě indonéské filmy. Copak jsem tu jediná, kdo dal odpad? Krve dost, ale nad chováním postav jsem jen koutila hlavou. Matička jako ze škatulky si asi šlehla trochu vážnosti a synáček vypadal jako když právě vypadl z Blada. Nelogické, trapné a hlavně o ničem. To není film, to je komunální splaška. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Srovnání s několika filmy je bohužel víc než nutné, protože jedinou, ale fakt základní chybou filmu, je její neoriginalita a vyloženě vykrádání scén, které někdy působí i vizuálně podobně, jako v některém filmu,který vznikl před tímto ... To je základní chyba filmu a bylo to tak moc, že to ten stupínek strhává a za plný počet to není ... Vpomeňme Texas Chainsaw Massacre, The (1974), Hostel (2005), Á ´LInterieur (2007), Frontier(s) (2007) a Timber Falls (2007). A to jen například, těch vykradených scén z horrorů zde je mnohem více ... škoda, filmaři mohli předvést aspoň trochu inteligence a nastavit děj, místo a postavy trochu jinak a bylo by to pro diváka jako jsem (napříííklad ... ) já, úplně něco jiného .. No ale jiank? Barák zamčený na zámek, šílená pošahaná agresivní rodina. Několik mladých lidí, kteří se sem dostali kvůli záchraně dívky na silnici (pro dobrotu pod motorovku ....) (neberte stopařky ...) a pak mega krve, násilí, GORE,GORE, psycho, násilí a pak poslední třetina filmu, kdy se konečně zbylá partička obětí dostane trochu do formy a začne se bránit ... v tu chvíli to teprvá začne!! Masakr jako prase a to co tam třeba hlavní hrdinka provede všechno s hlavní záporačkou mi chvíli způsobilo v hlavě otázku, kdo skutečně je ten záporák a kdo obětť... Motorová pila, bodné a sečné nástroje, nějaká ta magnumka, brokárna, samurajský meč, turecká šavle, kuše, podpatek dámské boty, plyšák na tužce, nejlepší zlomení vazu otočením hlavy do strany, jaké jsem kdy viděl (překonává i bojové karate/kung-fu filmy!!), jeden nečekaný porod, porozené dítě uprostřed toho všeho chaosu a megabrutální vřavy, docela nadějní policisté, co se neserou ... Je toho spousta, co se mi fakt strašně líbilo ... DOPORUČUJI pro otrlé diváky!! Od 18 let, nikoliv pro slabé povahy!!!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama