Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač je angličtina Korbitche22 veskrze průměrná, mohl film zase v klidu shlédnout bez titulků, protože je na štíru se čtením, no a o psaní ani nemluvě. Ale zpět k chytřejším věcem. I když vám u toho v mikrovlnce alegoricky puká popcorn a sadou patetických klišé a logických zvratků byste nejraději nakrmili nějakou tu velkou bílou svini, je to hezky a krvavě uděláno, má to, jak rádi my, lingvisté, a nedoceněný polyglot Korpič říkáme drajv, a srovnávat to s Nocí žraloka či Temným přílivem může jen pravidelný piják methylu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Atmosféra 7/10 Efekty 6/10/// PLUS: známější tváře (Phoebe Tonkin, Julian McMahon a Cariba Heine), občas soudně se chovající postavy, docela slušná atmoféra kombinující katastrofický scénář s útokem žraloka MÍNUS: mohlo být klidně ještě více dramatičtější, více otřesů, více záplav, jsou tu totiž momenty kde se nic neděje a jen se čeká než si postavy něco řeknou./// Shrnutí: Říká se, nebo by se alespoň říkat mělo, že když se v hlavní či vedlejší roli objeví žralok, bude se nejspíš jednat o pořádný průser. Protože co si budeme nalhávat od dob prvních čelistí filmaři neumí a to co mohlo v sedmdesátých letech i po trikové stránce fungovat dnes nemá šanci. K tomu si kolikrát přičtěte špatný scénář a víte jak to myslím. Nicméně Bait tak špatný není. Pěkně se na něj kouká, je dobře masitý a krvaví a jistou šťávu tomu dodává katastrofický prvek. Kdyby všeho bylo ještě o něco víc, bylo by to za čtvrtou hvězdu. Jen ten název nechápu, protože jediná žraločí invaze co ve filmu uvidíte je do obchoďáku./// Celkem 69%/// ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po prílivovej vlne tsunami ostáva skupinka ľudí uväznená v prízemí supermarketu. Voda ktorá neustále stúpa však nie je jediný problém, ktorí ich ohrozuje na živote. Je rok 2013 a miestami tak smiešne efekty. Toľká škoda. Nie je to totiž najhorší horor so žralokmi. Tieň tých nadpriemerných však ani z ďaleka nedosiahol. ()

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sprominutím STUPIDNÍ a námětově nevyužitý film, ani nemůžu použít slovo horor, (protože SPOILER: horor ve kterém přežijí snad všichni zúčastnění prostě není horor!!), jsem už opravdu dlouho neviděl. Úvodních 15 minut věru lákalo na solidní béčkový krváček s podvodním žraločím světem, kde nebude nouze o ten správný killing. Po 15 minutách jde všechno do hajzlu, postavy se chovají tupě, scénář je nahovno, 50% filmu se nic nedějě a vyloženě nudí a k tomu nespočet srdceryvných proslovů a zdrcujících pohledů! WTF? Jako bonus tu máme dva finálové a odhodlané husarské kousky hlavního hezounka a to všechno pěkně ve 3D! Všechno zle, ale hlavně že přežil pes :-)). Chtěl jsem dát 1* alespoň tomu japoncovi, co tak debilně chcípl v té směšné klecičce a za to finálové CGI po Tsunami, ale to prostě nejde. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama