Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl, podívat se po nějakém tom žraločím filmečku a volba padla na tento nový australský výtvor. Po předčtení několika komentářů a přirovnávání k „Útoku z hlubin“, jsem byl plný očekávání a popravdě nechápu, jak to vůbec mohlo někoho napadnout. Takže, po sérii „pičovin“ od Asylum konečně vítaná změna především co se scénáře týče (i tady se sice dočkáme několika nelogičností a vše se musí brát především s humorem), ale dá se tu nalézt i několik originálních prvků a především se tvůrcům místy podařilo navodit zajímavou atmosféru, která si tu a tam potykala i s napětím. Především se mi líbilo rozdělení děje na dvě místa, kdy obě měla své světlé chvilky, ale i dost záporů. Já nejsem zrovna ten, který by moc vyčítal špatné digitální efekty (u žraločích filmů), takže ani tady to nebudu dělat, nic méně zatímco u predátorů mi to nevadí, tak u krve to nesnáším. A že jí tu bylo požehnaně, stejně jako céčkových gore efektů. Každopádně splnili svůj úkol téměř dokonale (na průměrný film) – tedy pobavit diváka. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

To si takhle v klidu nakupujete nějaké ty potraviny, když se najednou ozve výstřel a v momentě jste svědky přepadení obchodu. Že by napínavý thriller z Alberta? Ne, najednou se všechno otřese a obchůdek zalije obří mořská vlna. Takže katastrofický spektákl jako od Emmericha? Ne, v té vlně připluje párek velkých bílých žraloků, kterým nestačí konzervy a těstoviny z regálů a tak terorizují nebohé zákazníky a zlé lupiče. Problém je, že všichni zúčastnění (kromě nevinných rybiček) jsou po lobotomii a mluví srandovní angličtinou. Kdyby to nebylo úplně pitomé, tak tohle béčko mohlo i za něco stát. Bod za žraloky, ty já můžu. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další žraločí kousek ve 3D, a opět slabounký jako Shark Night. Tahle australská novinka je stejně nezáživná a podobně bez zápletky, jejíž scenář by se vešel na půl stránky A4. Bait vlastně jen podstrkává divákovi ten samý mustr, který už dávno přestal fungovat. Dvě zatopené místnosti (prodejna a garáž), asi tucet přeživších, co právě vylezli z reklamy na šampon, a kolem nich plující nebezpečí v podobě digitálních ryb. Celé se to snaží být strašně cool (nablýskané káry, kočičky s mokrým dekoltem), ale přitom to smrdí po umělosti, nemluvě o přehnaně vážném tónu a srandovních efektech. Když na to nemám prachy, zredukuju počet postav a vzdám se skákajících žraloků. Třeba jako tvůrci povedeného The Reef (2010). Tak snad příště... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama