Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (759)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tady se snad dají hodnotit jen speciální efekty. Zápletka nijaká, film dlouhý, atmosféra na bodu mrazu, přeplácanost obrovská. Tam, kde třeba Dark City pracuje s tajemnem a atmosférou prostředí, tady je vše nasvícené jak na show v Las Vegas, a stejně tak falešné a pozlátkové. Včetně výkonů herců, včetně celé režie a výpravy. Samozřejmě o vnitřní logice ani nemluvím. Už od začátku je to celé takové... hysterické, přeplácané, dravé, místo aby to pracovalo s postupným rozvíjením, nějakým tajemstvím, s budováním atmosféry. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre sa na to pozerá, je to pastva pre oči, pekné vizuálne efekty. Dej je zaujímavý dostatočne aby udržal divákovu pozornosť, aj keď by som uvítal trocha viac akcie a napätia. A tiež treba uznať, že je to niečo nové, originálne, čo tu ešte nebolo. Ja som celkom spokojný. Neviem však presne čo, ale niečo mi bráni dať plný počet. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Nápad, který bych byla ochotná akceptovat za předpokladu, že se tvůrci budou držet na začátku jasně stanovených pravidel. Bohužel tohle neplatí, jeden logický nesmysl stíhá druhý minutu co minutu a protože příběh opravdu za moc nestojí, tak divák dostane víc než dost prostoru pro to, aby logické kiksy ještě sám cíleně vyhledával. Audiovizuálně nádherná podívaná, kterou potápí neskutečně pitomý scénář. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný romanťák se skvělými herci! Kirsten Dunst je má oblíbená herečka a zde jenom potvrdila, že je vážně skvělá. A Jim Sturgess taky hodně překvapil. Námět a celkový nápad filmu je geniální, je zde propojena láska s vědou a něčím zakázaným, což je v podstatě přirozené, ale tady je to vše ještě více zvláštnější dvěma světy, které se hodně liší a přitom jsou tak stejné. Mě to hodně bavilo; neříkám, že je to naprostý top, ale má to k němu hodně blízko, mohu pouze doporučit! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kde bylo, tam bylo… dva světy (boží), vypadalo to celkem dobře (ještě lepší) noóo následně na to se začala řešit láska a to hned v tom nejtrapnějším slova smyslu, kde Adam (vid. méno a nepřehledni to její) nezapomněl na svou dětskou lásku a nikdy na ni nepřestal myslet. A v tom co vidí - nevidí?... Eva v TV, ale kde? Na Venuši! Adam z Marsu, Eva z Venuše a jak to už jen vymyslet, že? Naštěstí nám to Diego v počátcích vysvětlí… Adam veme fúru šrotu, obaly do matračky a šup s ním na Venuši. Hrozneée... Bohužel, nepovedlo se a jako fakt že né! 2/10 a to jen za pár vizuálek, nic víc… ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Lanovka ve filmu, která vede do klubu, byla inspirována systémem lanovek v Gruzii. (fcapab)
  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)
  • Milostná scéna, ve které jsou oba hlavní představitelé zavěšeni ve vzduchu, se točila den po narozeninách představitele hlavní role Adama Jima Sturgesse. Sturgess uvedl, že měl v době natáčení této scény kocovinu, a to ještě ve vzduchu rotoval. Označil tento natáčecí den jako nepříliš dobrý, ocenil však Kirsten Dunst, která byla podle jeho slov úžasná. (.baris.)

Reklama

Reklama