Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 1

Obsahy(1)

Během druhé světové války Adam zaprodává svou duši Ďáblu, aby zachránil milovanou rodinu. Přichází o všechno a stává se proti své vůli nesmrtelným. Je rok 2025, svět se mění a Adam touží po pomstě. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (78)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha byla a to se cení. Ale to je asi tak všechno. Opět klasická mladická nevyzrálost (čti nesoudnost) "vytvořím nějaký počin a ten jde okamžitě do kina". Je to vlastně stejný princip jako Superstár, kdy si každý mladý myslí, že nepotřebuje žádnou základnu a hned mu bude svět ležet u nohou. Za zmínku stojí některé úsměvné scény jako např: hlavní hrdina sestřelí monstrum, které celou dobu vypadá docela obrovsky a jakože strašlivě, přičemž se z něj nakonec vyklube jen "Srnčí ratlík" ( a ještě legračně hořící). ()

HarryBlock odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna s nacistami je ešte paradoxne celkom stráviteľná hoci vedúceho nacistu hrá (ne)herec so židovským nosom ako Adrien Brody. Inak asi celé zle, nemá ani zmysel to rozoberať až na ten herecký výkon hlavného hrdinu, pri ktorom vám asi nebude jasné prečo hrá až tak neuveriteľne otrlo, teda pokiaľ ste nevideli režisérov filmový autoportrét a nedojde vám, že mu to pravdepodobne tak predhrával. Otázka je prečo potom neušiel Csino z nakrúcania? ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Katastrofa sa nekoná. Iba prehnane ambiciózne, poloamatérske scífko s ultimátnym námetom, celú dobu oscilujúce medzi gýčovou trápnosťou (prameniacou z prílišného brania sa vážne), vykrádania a kombinovania všemožných žánrových klasík a často i milou nadšeneckou snahou chalanov, ktorí sa v prvom rade bavia. CGI tu (samozrejme v rámci osemtisícového mikrorozpočtu) vôbec nie je tak na zahodenie, ako som očakával a viac než za tvorcov, mi bolo trápne za povýšeneckých čsfd trotlov typu "Slatkac". Úprimne, mám z filmu pocit zaujímavej a trochu bizarnej dobovej rarity z "mŕtveho" obdobia porevolučnej slovenskej kinematografie. Guilty pleasure čerešničkou na torte je samozrejme Desmod v titulkoch. Jedinou skutočne zásadnou chybou projektu tu ostáva fakt, že sa dostal do kinodistribúcie - nepatril tam. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když pominu, jak amatérsky to celé vypadá (nebýt to v kinech a být to označené jako amatérský film, tak si na to zas tolik nestěžuji, protože tohle je amatéřina jako prase), špatné herecké výkony, hroznou kameru (která ale kupodivu občas má světlé momenty, nechápu proč) a ten fakt, že je to strašně nudné, tak musím říct, že to není zas tak strašné, jak to tady vypadá. Nějaký příběh tam byl, jenom je zaplněný hromadou vaty, ale špatný nebyl a na to, že je to amatérský film, mi ani nevadí, že si hodně bere ze spousty jiných filmů, včetně toho konce, který už jsem někde viděl, jen si nemůžu vzpomenout, kde přesně. Taky je na tom znát režisérovo nadšení pro žánr a je třeba mu připočítat k dobru, že se pokusil natočit film s žánrem, který nikdo na Slovensku a ani v Česku netočí, takže každá snaha se cení. A jako amatérský film by to ani nebylo špatné, ale tohle se bere jako něco víc. Kdyby to nebylo tak moc nudné, tak bych možná tu slabou třetí hvězdu za snahu a až moc nízké hodnocení dal, ale takhle ne. 2* ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Ou. Čo to čo to??? America zavítala na Slovensko. Len asi tretina z tretiny. Slabučké, veľmi slabučké. Nápad síce dobrý ale prevedený úboho amatérsky. Trápny bratislavský gangstri v kapucniach nechýbali ani v tomto filme. Priradil by som tento film k horším americkým béčkam. Škoda, že tam nehraje aj Steven Seagal. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v Prahe, Trnave, Siladiciach, Bratislave, Smolenicach, Kyjeve, na Devíne a na letisku v Senici.. (Borwill)
  • Líbání herců ve filmu je skutečné. (Sufferer)
  • Práce na akčních scénách koordinoval Konstantin Maličenko z Moskvy, který pracoval například na filmech Rychle a zběsile 2 (2003) či Wanted (2008). (Sufferer)

Reklama

Reklama