Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Výborná animace a skvělá akce dávájí vyniknout skvělemu akčnímu animovanému filmu podle předlohy kultovní herní série Resident Evil. Navíc Leon je vážně simpaťák a skvělý řezník, příběh je taky dobrej, soundtrack svěží a i ostatní postavy kromě Leona něco do sebe mají a vytvořil jsem si k nim nějaký vztah. Skvělá práce! 80% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak toto bol výstrel odzadu. Toto sa nepodarilo snáď vo všetkých merateľných úrovniach. Dávam 2 hviezdičky aj keď som sa preriekol, že tejto sérii nedám pod 5 hviezd, ale to len z toho dôvodu, že to beriem ako odnož, ktorá aj tak filmovo s Alicinými dobrodružstvami nemá spoločné vôbec nič. Keď to beriem ako pokračovanie skvelej prvej časti, tak je to naozaj hanba Resident Evil série ako takej. Škoda. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

PO pvním vynikajícím dílu k nám došel díl druhý, který je lepší snad ve všech ohledech, Ať už co se týče akce, vylepšenější animace a samozřejmě děj, který je lepší a hraje také na citovou notu. Leon. S. Kennedy je nejsympatičtější postava a taky má v zásobníku plno hustých i vtipných hlášek. Můj názor ? 2x lepší než první díl a idkyž má trošku pomalejší rozjezd, na kráse filmu to neubírá, film nenudí a krásně odsejpá. Jako fanoušek her a filmu ( kromě Afterlife) 100% ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, že jednoho krásného dne budou "živý" herci minulostí. Nikdo jim nebude muset platit nechutné prachy a nebudeme o nich číst v bulvárech a v podobných blbostech. Jasně... není to zrovna skvost mezi fimy,ale mě se to docela líbilo. Klidně by se to mohlo jmenovat i jinak. Ale chápu,že název "Resident Evil" přitáhne lidi! Možná by bylo super,kdyby byl natočen film ke hře Dead Island. Ty jejich videa jsou úžasná! Vypadá to,že animace bude vládnout světu filmu! 50% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Od Rozkladu utekly čtyři roky. Opět se tu potkáváme s Leonem, který je poslaný bůhví kam, řešit bůhví co. Vizuálně opět parádní. Na druhý pokus se většina scén odehrává za dne a už to není vše tak tmavé. Leon je určitě zajímavý charakter a tak jeho volba je palcem nahoru. Nabídnul i další RE ještě něco kromě vizualizace? Ani ne. Příběh je odnikud nikam a z hlavy vyšumí během pár dní. Navíc si myslím, že opět ne-fanoušci herní scény, budou mít pekelný problém se zorientovat a pak budou jen prskat nesmysly do komentářů. RE není špatný, naopak jeden z vydařených kousků, co se týče filmové scény. Jen je to zkrátka opět málo a příliš hluchých scén. Ve srovnání třeba s Starship Troopers: Invasion, ze stejného roku, je to krok vzad. ST měli jak akci, hrdiny, vizualizaci i parádní příběh. (60 %) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)
  • Leon S. Kennedy je v tomto díle vytvořen podle předlohy ze hry „Resident Evil 6“ z roku 2012, zároveň ho v obou případech dabuje Matthew Mercer, který tak nahradil Paula Merciera, který Leona daboval ve filmu Resident Evil: Rozklad (2008) a ve hrách „Resident Evil 4“ a „Resident Evil: The Darkside Chronicles“. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama