Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 2

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nedisponujem pocitom sklamania, pričom som rád, že samotný priebeh určitými momentmi pripomína práve hru. "Resident Evil: Vendetta" totiž na rozdiel od filmu, disponuje aspoň ako takým kúzlom, vďaka ktorému som si najmä v úvodnej tretine, rád "zaspomínal". Nie je tu príliš čo hodnotiť. Príbeh jednoduchý, akcie je asi aj dosť, o kvalite nemá zmysel diskutovať, tá je proste výborná. Záver je už klasicky "game over" z množstva pokračovaní arkády, no stále lepšie ako tá hraná "pičovina", ktorá až na dve časti (I, III), neponúkla absolútne nič, čo by samotnú RESIDENT sériu opätovne prebralo k životu. Zrejme omnoho viac zostanem fanúšik prvotných častí "hry", než kadejakých lacných náhrad s Millenou z Ukrajiny - 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká. ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejnovější animovaný Resi film bohužel celkem zklamal, pokud se bavíme o ději a scénáři celkově ... a moc tomu nepomohly ani facial animace propůjčené od Bioware. Nicméně určitě bych nezahazoval, jelikož pokud se soustředíme na poslední půlhodinku, tak ta je napráskaná akcí, která je opravdu na jedničku s hvězdičkou. Škoda, že jí tam nebylo kapánek více. Uvidíme, s čím japončíci vyrukují příště ! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videohernom svete Resident Evil, som laik. Jovovichovej filmové dobrodružstvá, ma neurážali a niektoré diely boli pre mňa viac ako šikovné. Dokonca aj posledný zárez RACOON CITY u mňa dopadol celkom fajn. Kameňom úrazu sú pre mňa skôr tieto CGI prepisy. Zrejme majú toho viac s pôvodnou látkou a preto mi prídu akosi uťahané. Ponúkajú akciu a aj hororové momenty, ale v nie príliš strhujúcom prednese. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)

Reklama

Reklama