Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Ty vole já se snažim, ale fakt bych tu některý zmrdy zkopal do krve až by se válel po zemi a prosil by o život. Pak bych ho pochcal a nakonec bych mu urval tu jeho zkurvenou hlavu. Nic by mi neudělalo větší potěšení. Mám tady těch retardů už tak akorát po krk!

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ty zasranej zkurvenej retarde už bych tě fakt kopnul do držky. Ty pojebaná nulo jdi radši vychlastat vlastní mrdku a pak si podej ruce s tím retardem741. A přestaň na mě reagovat psychicky narušenej exponáte!!!

na příspěvěk reagoval Martin741

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lemur01 je podle me spis pubertak co jen machruje a je totalne dementni, me takovy lidi neurazi. Ted by me zwjimalo, jestli mi neco napise, nic z toho me neurazi. Takovy lidi jsou chytry jen pres compa, v realu se klepou ubozacci :-))))

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Kdybych chtěl být vtipný napíšu něco jiného, běž si zasírat jinou diskuzi.

 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

koho beres za relevantni zdroj ty homousi? sam sebe? bez uz se zahrabat a nehraj si tu na odbornika!

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

 (hodnocení, recenze)

Litsarch

Aby ses neposral nechapes srandu? cam uz je venku a je to este vetsi sragora nez sem cekal

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Martin741

Já CSFD za relevantní zdroj neberu. I když v tomto případě z hodnocením tady téměř souhlasím a to je co říct. Jenom bych tomu nedal 5* pěkný čtyři si to zaslouží. A ano můj názor je pro mě svatý a neomylný ať si každej píše co se mu zachce :-)

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Jakkob

NO tka azse takovej nadsenec abych jel solo 2x100km teda nejsem,protoze na horor se mnou nikdo jet nechce , je teda fak, ze ja s nima odmitam jezdit na Transky a podobne :DDD a cekat nevydrzim ani nahodou to fakt,, to bych se musel docasne oslepit :DDD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

duckman

CAM rip v případě The Conjuring opravdu nedoporučuji. Ani né tak kvůli mizerná kvalitě obrazu, jako spíše zvuku a tady se hodně hraje na hudbu a zvuky, to mi věř.. ! ;)

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak uz je venku prvni CAM Rip :DDDD Skoda jel bych do kina, ale do 9.8. to nevydrzim ani nahodou :DDD 

na příspěvěk reagoval Jakkob, Pilda17

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Věru solidní porce poctivé duchařiny, která (jak věřím) vyděsí i leckteré veterány ;) James Wan o5 dokazuje že horrorům dobře rozumí a že Insidious nebyla pecka jen čirou náhodou. Snad poprvé jsem zažil, aby někdo v sále řval strachy tolik co ty holky, které seděly vedle mě... Nemohu si pomoci, ale ten zážitek byl tak o to intenzivnější.. ;) A ten parádní soundtrack, damn.. ! Za mě teda velká spokojenost, ale nechám si prostor pro další projekci, tak zatím "jen" 4*, ale věru parádní 4*...

Uživatel Daji smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

dokec: tak vyraz a zhodnot dle sveho nez nejake hodnoceni :-)

dokec

dokec (hodnocení, recenze)

je to fakt tak dobry ?neprilis tradice, aby hodnoceni neklesalo.....to mi rikejte, ze tu je nejaky horor ktery oceni vsichni ? :D 

na příspěvěk reagoval Litsarch

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Páté Insidious zná režiséra

Páté Insidious zná režiséra

29.10.2020

Protože hororových zpráv v období Halloweenu není nikdy dost, přichází i jedna pro fanoušky duchařských filmů. Studio Blumhouse dnes oznámilo, kdo bude režírovat pátý snímek v sérii Insidious. A… (více)

Reklama

Reklama