Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no... Přijde mi, že je tady Gone poněkud podhodnocen. Příběh je sice trošku vykonstruovaný, ale stejně tak zábavný. Na Amandu Seyfried se hezky kouká, celé je to zasazené do pěkného prostředí a závěr je celkem povedený. Určitě to nebyla ztráta času a až zas nebude do čeho, rád si ho pustím znovu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího vlažného hodnocení soudím, že s tímhle filmem má spousta lidí nějaký problém, nebo možná s tou buchtou v hlavní roli. Za mě ovšem naprostá spokojenost, myslel jsem si celou dobu, že přesně vím vo co go, že už jsem to ve filmu viděl xkrát, ale rejža se mnou vyběhl, a to mám rád. A že je scénář retardovaný? Božínku, vždyť to je oddechový thriller. Amanda je nejenom pěkná kočka, ale zahrála svou psychicky labilní servírku myslím hodně dobře. Děj má šmrnc a spád, kromě Amandy je v něm i několik výrazných vedlejších postav ztvárněných výraznými a dobrými herci, divákovi je hozeno několik falešných udiček, totiž stop... Jen ten samotný závěr mě příliš nenadchnul, myslím poslední ca 2minuty, konkrétně reakci policajtů před domem, zavánělo mi to v tu chvíli nějakou telenovelou pro týnejdžry. No ale budiž, nějak výrazně líp a stručněji to asi opravdu zakončit nešlo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)

Reklama

Reklama