Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po zaslouženém úspěchu prvního dílu se tvůrci vydali znovu prošlapanou cestičkou, čili bez scénáře a fungující režie, s katastrofálními efekty a spoustou nehereckých výkonů a hvězdičku jsem opět udělil za nechtěný humor, ale tentokrát i za krásnou oslavu města New Yorku a jeho obyvatel a za nejromantičtější žádost o ruku v dějinách filmu. Udivila mě neúčast Samuela L. Jacksona na tomto projektu, po Hadech v letadle mohl natočit i Žraloky v letadle, a to je přece výzva! Citát z filmu, který mluví za vše: "Mluvíme tu o spadu pěti centimetrů žraloků za hodinu." ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zubatá zkáza se vrací a z nebe nám zase prší žraloci tentokrát v samotném NY a je to opět absolutně pitomé, ale pro mě neskutečně zábavné. Absolutní odvaz kterej se nebere ani trochu vážně. Už u první scény jsem pořád čekal kdy se Ian probudí s tím, že se mu to celé jen zdá a ono ejhle ono se mu to nezdálo ona se ta šílenost fakt děla. Tara zde dostala bohužel méně prostoru než v jedničce, ale nebojte pánové nakonec si i jí užijete a její vytuněná ruka mě fakt dostala stejně tak Ian ke kterému začíná motorovka patřit stejně jako k dacanovi jménem Leatherface. Šílenější než jednička pokud to vůbec jde a jasná ukázka že na ŇůJórčany jsou žraloci krátcí. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce aspoň nějaký posun a rozhodně k lepšímu. Víc akce, víc srandy a ještě ulítlejší zábavy, rozhodně je to film, který stačí jednou a je to fakt ten nejlevnější a nejubožejší způsob zábavy, co existuje, ale co... V rámci žánru vážně praštěnýho hororu, který je spíš komedie, se to dá tak nějak akceptovat. Ale z braku prostě oscarovej film neuděláme, co si budem... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama