Reklama

Reklama

Grizzly zabiják

  • USA Into the Grizzly Maze (více)
Trailer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabová a Billy Bob Thornton se představí v akcí nabitém dobrodružství, které se odehrává v aljašské divočině. Když začne v místním městečku řádit nelítostný medvěd grizzly, šerif se vydá do lesa hledat svou manželku ekoložku. Místo ní zde však narazí na svého bratra, bývalého zločince, se kterým si už dávno nemá co říct. Oba se brzy ocitnou na útěku před obrovským medvědím zabijákem. Z lovce se stává lovná zvěř v tomto thrilleru o síle přírody a pachu krve, který zvedne diváky ze židlí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Mě ty trailery jednou přivedu do hrobu. Jeden z nejočekávanějších hororů za poslední dobu právě díky navnazujícímu traileru není ničím jiným, než nepovedenou kontrastující mozaikou nedotaženého scénáře, sotva uvěřitelných hereckých výkonů, krásné přírody a především celé kompilace efektů, které jsou buď totální top (především gore scény) nebo totální fraška působící jako nepovedené počítačové simulace z třeti-ligového dokumentu o dinosaurech. Pokud mluvíme o gore, tak je tady na co koukat - noha prorvaná klackem vypadá jak živá, stejně jako BB Thornton s utrženou půlkou xichtu. Pokud mám i nadále spoilovat, tak nejčastější scéna, kterou ve filmu uvidíte, je jak se banda zdrhajících lidí (paradoně většinou policajti) netrefí do medvěda o velikosti slona. Samotný závěr je už jen přehnanej hrot, kterej působí jako scéna z filmu Gigakrakatice vs. žralokosaurus, s docela podobnou produkcí jako bonusem. Jednoznačné zklamání... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Takto si Rowan svoj opätovný návrat do rodného mesta na Aliaške rozhodne nepredstavoval. Všetci, vrátane jeho brata, ktorý zástava pozíciu zástupcu šerifa od neho dávajú ruky preč. Aby toho nebolo málo, pokoj nenachádza ani v divokej prírode, kde od mala vyrastal. Okolím hustých hôr prechádza rozzúrený grizzly, pre ktorého sa stáva potravou každý, koho postretne. Je načase spojiť rodinné puto a zastaviť monštrum! Tak toto ma trošku dostalo. Po dlhom, dlhočiznom čase skutočne kvalitne prevedený "ECO" horor, ktorý je dostatočne akčný, nápaditý, občas i realisticky spracovaný (až vás v určitých momentoch zatlačí do fotelky), že by jeden neveril. Je pravdou, že by sa "Grizzly" bez tej diskotékovej hmly určite zaobišiel, a tam kde sa ostatný sťažujú na denné svetlo, pričom bažia po nočnom videní, som kurva ja rád, že som konečne niečo videl. No a napriek tomu, že je baletkovský ticho pochod méďu, vrátane záveru, predsa len trošku pritiahnutý za vlasy, JA môžem tento snímok každému len odporučiť - 70% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Asylum získalo o něco větší rozpočet, nebo to vážně bylo tak hrozný? Bylo. Od odpadu dělí Grizzlyho vlastně jen několik sympatických známých tváří a sem tam atmosférický záběr severoamerického lesa. Všechno ostatní jsou rodinná klišé, nechtěná prča, nepovedené digitální tríčky a především velkorysá DEBILITA. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,...KEĎ SA NAŠTVE GRIZLY JE MU JEDNO, ČI SI DREVORUBAČ ALEBO OCHRANCA, VŠETCI CHUTÍME ROVNAKO." __ Filmov o grizlym zabijakovi je samozrejme viacero a na tento som náhodou narazil na JOJke, keď už bol v scéne na rúbanisku ako-tak rozbehnutý, no nerobilo mi problém sa v ňom orientovať a zaujalo ma aj slušné obsadenie (Jane, Thornton, Perabo, Glenn). Sledovanie potom ukončilo moje zaspanie počas jednej zo siahodlhých reklám. Pri jeho spätnom lustrovaní ma zaujalo jeho tunajšie pomerne slabé hodnotenie a rozhodol som sa, že si grizlyho po čase pozriem ešte raz celého. Vo výsledku ozaj nejde o žiadne veľdielo, ktoré naplno nevyužíva ani svoje najväčšie prirodzené devízy. Atmosféra severoamerickej divočiny síce pôsobí príťažlivo, je však poňatá v niekoľkých dookola sa opakujúcich záberoch, čo vyznieva veľmi rutinne. Rovnako zobrazenie brutality a gore efektov je akési polotelevízne, nedopovedané... Thorntovi postavu lovca jednoducho nezožeriete (zato ho zožerie niekto iný...) a ani s Thomasom Janem sa neviem priveľmi stotožniť. Hoci som teraz na ,,Grizlyho" nakydal, má iba pohodových 80 minút a dej pomerne dobre odsýpa a preto, kto nevidel nejaký obdobný film a má akurát trochu času, nech sa páči. Ináč neverím, že by takýto beštiálny zvierací jedinec mohol existovať. (2409. hodnotenie, 266. komentár k filmu) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spokojenost. Solidní eco survival s nejlepším hereckým cástingem, který se kdy v hororu objevil za posledních 10 let. Medvídek je více než fajnový, jeho řev vyvolává husí kůži a objevuje se na plátně velmi často, což je plus. Potěší také atraktivní prostředí, slušný look, slušná dávka napětí a troška gore( v tomhle ohledu se mohlo přitlačit na pilu více, ale vynahrazovaly mi to jiné prvky. Úplný highlight je durch roztrhlý xicht Thortona a závěrečné finále, které má celkem koule nepočítajíc jednu velmi nevhodnou digitální scénu. Doporučení hodná záležitost a zatím nejlepší horor roku. 75% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • O projekt prejavil záujem aj Adrien Brody, ktorý ho chcel produkovať a zahrať si aj jednu z hlavných úloh. Dokonca sa stretol aj s Gerardom Butlerom, aby ho získal do úlohy brata. Neskôr o projekt stratil záujem. (beso74)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama