Reklama

Reklama

Transformers: Zánik

  • USA Transformers: Age of Extinction (více)
Trailer 4

Automechanik Cade Yager (Walhberg) se snaží uživit sebe a svou dospívající dceru Tessu (Nicola Peltz) opravováním hodně nepojízdných vraků. Zoufale se mu nedaří, ale jen do doby, než se z jednoho roztřískaného náklaďáku vyklube Transformer a zrovna ten nejdůležitější – Optimus Prime. Cade z toho jen těžko může mít radost, protože Amerika se ještě úplně nevzpamatovala ze souboje „hodných" Autobotů se „zlými" Deceptikony, který na konci třetího dílu zlikvidoval půlku Chicaga. Čtyři roky poté jsou všichni zástupci téhle mimozemské rasy na indexu a elitní vědecké mozky se snaží vytvořit pozemské Transformery, kteří by účinněji čelili podobným hrozbám. Z minulosti ale víme, že cesta do pekel bývá dlážděná dobrými úmysly, a jinak tomu nebude ani v tomto případě. To však Cadea příliš netrápí. Zatím. Jako nový lidský parťák toho nejslavnějšího z Transformerů se ocitl nejen v hledáčku americké vlády, ale pronásledují ho i Optimovi krajané. Do toho všeho se jeho dcera zamilovala, s čímž jako otec rozhodně nemůže souhlasit. Čtvrtí Transformers kromě Wahlberga v hlavní roli přinesou ještě jednu zásadní novinku – Dinoboty, což jsou mechaničtí tvorové, kteří vypadají jako prehistoričtí ještěři. Vítejte v transformovaném Jurském parku. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Šablonka snad musí být každému jasná, jen se pár detailů pozměnilo. Jsem docela zvědav, jakého ubožáka udělají z Lockdowna, jinak bych řekl, že jde na Zemi pro Optima, na jehož hlavu byla vypsána odměna za zabití Megatrona.

Akce bude zase přecpaná prskavkami, co Vietnamci neprodali na Silvestra.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Jakkob

To si nemyslím, jak jsem psal mnohokrát. Změna je potřeba v každém filmu. Pokud se budu chtít dívat na to samé, tak zalovm v TF1 a neuvidím do trojky v akci žádnou změnu, možná spíš pokles k horšímu. 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

To je na tom právě to dobré, akci není třeba moc měnit, když byla nejsilnějším trumfem všech filmů.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Noo, za seba hovorím, nič moc. Ty dinoboti mi tam nesedia, akcia vyzerá celkom fajn, len dúfam, že príbeh nebude zas o tom istom.

na příspěvěk reagoval Pilda17

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

st.ranger

Sakra, já si půl dne lámal hlavu, čím je ten vizuál jinej a máš pravdu... žádnej modro / oranžovej filtr! A hned ten obraz vypadá 100x líp (film sám moc ne).

na příspěvěk reagoval GAZ789

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

GAZ789

Čo z toho keď roboti vyzerajú ako plast.... Kráska a jej herecká vymletá hlavička, to ma fakt neba.. Toto bude paskvil jak dvojka...

na příspěvěk reagoval GAZ789

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

drift (ten na tých padákoch) má zaujímavý look .. všimnite si ako mu povieva ten *kabát* zaujímavé .. scenáristický nápad na jednotku :)

na příspěvěk reagoval Odurko, st.ranger

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

TF4 změna herců, změna postav, ale jinak to samé. Bay se v Transformers měnit nebude, snad se pletu a budu nakonec potěšený, trailer není vše.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

st.ranger

To bude možno asi preto, že Transformers 1, je jediný film ktorý stál za to, z celej trilógie. A jednička, bola niečo nové, tak potrebovali na to ľudí pripraviť a navnadiť. A taký ten prvý teaser z Marsu, ten mal čo do seba, ten navnadiť vedel ;-) Tu sa jedná o 4. pokračovanie - stačí im vypustiť trailer mesiac pred premiérou, 2 týždne pred v McDonalde nahádzať hračky do Happy Mealov a je vybavené :-D

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Dinoboti tak se jmenují? Mě to spíš přijde, že by je Bay chtěl přejmenovat na Dragoboty další prznění?

Uživatel Akira777 smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Animace toho teaseru (jak se o tom zde bavilo) nebyla sice vrchol (což jinak TF jsou), ale jak zde už padlo, tak v teaserech je tohle celkem běžná věc, ale i přes tuhle skutečnost neměla animace žádné větší mínusy a jde o velmi dobrou práci, což zcela logicky vzbuzuje otázku, jak asi bude vypadat finální práce ve filmu? Já osobně si myslím že v tomto ohledu strach mít určitě nemusíme, animace bude zcela určitě na oskara, jak to u plecháčů bývá zvykem (a samotné nominace to mohou jen potvrdit).

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

RKBoy

Neznám pojem "vypnout". Buď film šlape a nebo je to blbost, jiné měřítko pro mě neexistuje a proto i argumenty o hledání hloubky nebo smyslu postrádají smysl, zvláště když některé z těch srágor moralizují. A zrovna většina komixovek od Marvelu, konkrétně pakáž okolo Avengers, jsou pro mě braky. Ale klidně na sebe prozradím, že nejvíce se mi líbil Hulk s Banou a hodně se těším na Ant-mana.

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

st.ranger

čo si tak negativistický? :) filmy sú od toho aby bavili,netreba tam vždy hladať,nejaký zmysel ,či hlbku.Samozrejme najdu sa filmy ,ktoré su doslova braky,ale komixovky k ním nepatria,aspoň nie tie od Marvelu.
hlavné je zabaviť sa a vypnuť pri tom.

na příspěvěk reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

VojinRyan

Fakt nemám náladu, ještě s ohledem na předsudky, které kvůli panu Úžasňákovi mám, takže ne. Navíc trailerům nikdy moc nevěřím, zvláště na tupé komixovky.

na příspěvěk reagoval RKBoy, VojinRyan

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

st.ranger

Neviem, či si videl druhý trailer na Capt. Americu, ale ak nie, tak si ho pozri ( ak máš chuť ). Je tam vidieť, že Marvel trošku pritvrdil a zmenil štýl rozprávania príbehu. Môj názor ale vyzerá to veľmi zaujímavo.

na příspěvěk reagoval st.ranger

Související novinky

Transformers nabírají scenáristy

Transformers nabírají scenáristy

23.05.2015

Čtvrtý díl Transformers utržil 1,1 miliardy dolarů a stal se nejvýdělečnějším filmem minulého roku. Není tedy divu, že bude série pokračovat, a nejen to. Po vzoru úspěšného Marvelu ji čeká rozvětvení… (více)

Need for Speed jede dál

Need for Speed jede dál

09.04.2015

Rychle a zběsile 7 je v kinech necelý týden a už vydělalo skoro půl miliardy dolarů. V Hollywoodu si tak lámou hlavu nad tím, kde vyhrabat schůdnou konkurenci, a odpovědí je pokračování Need for… (více)

Transformeři se rozvětví

Transformeři se rozvětví

28.03.2015

Stará písnička, jiná značka. Když se v Marvelu rozhodli naplánovat několik filmových sérií, které se měly protínat ve velkých týmovkách, byl to velice riskantní plán. Protože ale vedl k Avengers,… (více)

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

21.12.2014

Čtyřka Transformers sice neposbírala moc nadšených reakcí, protože se ale jedná o nejvýdělečnější film roku, pokračování nás nemine. V minulých měsících se hojně spekulovalo o tom, jestli ságu… (více)

Reklama

Reklama