Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 5
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Diskuze

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Nevka

Já si film užiju i tak, ale přeci jenom... všechny trailery OK a pak najednou poslední a jeb, spoiler jak sviňa. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

BackPa

Proto jsem ten trailer nepouštěl. Možná to není tvůj případ, ale nemám rád, když někdo kritizuje film, že ho nic nepřekvapilo, protože všechno viděl v traileru. Nikdo nikoho nenutí, aby se na ten trailer díval (ukázkový příklad je letošní Kong).

na příspěvěk reagoval BackPa

HarryBlock

HarryBlock (hodnocení, recenze)

joker.george

No ako ktory film, Spidermana poslali "len" ciernobieleho ale niektore filmu poslu cele zaciernene s kruzkami okolo ust takze ani nevies niekedy kolko ich je v miestnosti alebo ci je to zen alebo muz :D Valerianu tak idu teraz robit napr.

na příspěvěk reagoval John_R.

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Ištván87

Děkuji za odpověď. Je zajímavé, jak to různě funguje, a možná o to víc, jelikož běžný člověk do toho procesu prakticky nevidí.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

joker.george

Kamarádka si mi nedávno stěžovala, že musela sobotu trávit ve studiu, protože se tvůrci nové Mumie rozhodli film na poslední chvíli přestříhat. Tak se dabing musel předělat. Ale říkala, že to zas tak běžná praxe není. Na druhou stranu třeba u Star Wars je dost běžné, že posílají části filmu bez efektů atd. Ale jen části. U titulků zase posílají filmy rozmazané, se začerněným obrazem nebo s nápisy napříč celým obrazem.

na příspěvěk reagoval joker.george

Uživatel Ištván87 smazal svůj příspěvek.

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

HarryBlock

A ještě se zeptám já. :D Jestli děláváš dabingy pravidelně, je vidět nějaký rozdíl mezi ,,Tvou verzí" a finálním výsledkem? Mám na mysli například triky, nějaké nové záběry, nutnost narychlo něco předabovat z důvodu změny originálního znění atd. : ))

na příspěvěk reagoval Ištván87, Ištván87, HarryBlock

HarryBlock

HarryBlock (hodnocení, recenze)

Je to celkom dobré. Nemám rád Spider-manov ale toto ma bavilo, Peter je pr´vy krát manták a decko, ktoré chce byť super a cool, ale moc mu to nevychádza. Milostná linka moc nefunguje len ako motivácia k ďalšej akcii, ale ma to napätie od začiatku až do konca. Keaton mi prišiel spočiatku malo strašidelný na hlavného záporáka, ale ked si dá ten oblek má niečo do seba, to je vlastne Birdman :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Kincl

Na Konga jsem naštěstí viděl trailer asi půl roku předem, takže jsem většinu zapomněl a byl mile překvapen :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Přesně zapnu YT a hned tam vidím něco nového tak už na to nekoukám radši, dost mi tydle clipy a trailery zkazili Konga :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Zek

O Thorovi jsem si už taky udělal nějaký obrázek a záplavě ukázek z Guardians jsem se vyhýbal, jak jen to šlo :D

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Nevka

Bena bych přežil, kdyby jej ve flashbacku hrál Sean Bean nebo Stan Lee. By mohlo být vtipné - mladá teta a starý strejda. :D

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Shakaar

Tak on by se strýček Ben neměl vůbec objevit a pavouk maximálně v nějaké krátké vzpomínce, jestli vůbec. Minimálně takto je zatím příběh v plánu. Při srovnáním s Deadpoolem můžu trochu souhlasit - Vowil War tak zatím výborně fungoval :) Jinak určitě není na škodu, že Marvel vsadil na klasického záporáka, kterého jsme ve filmu ještě neviděli a dosadil na něj charismatického herce. Celkově tedy věřím, že i ve spojení s Iron Manem by ve filmu mohla být nová energie a chemie mezi postavami ;)

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Nevka

No ano dokončovali univerzitu nebo na univerzitě byli, každopádně se dál nedostali. Možná co je potom z hlediska příběhu není až tak zajímavé, ale opravdu znovu "S velkou silou přichází velká odpovědnost" to opravdu nepotřebuji slyšet. Někteří s lidskou inteligencí si prostě něco o tom přečetli a vědí jaký je počátek. Takže co takto přeskočit to kousnutí, zkoumání toho čeho je Peter schopný a trochu z něj udělat Deadpoola, samozřejmě s nadsázkou :D. Ale třeba tyto počátky u původní X-men trojce filmů jsem neviděl a v podstatě mi to ani nechybí. Je mi jasné, že tyto filmy jsou směřované hlavně na teen publikum, ale snad to jde i udělat tak aby si to užil i trochu starší divák.

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama