Reklama

Reklama

Detektiv Kenner vyšetřuje případ zneužívání mladé dívky. Přiznal se k tomu její otec, který si ale nic nepamatuje. Detektiv spolu s psychoanalytikem pomalu odkrývají důkazy o činnosti satanistického kultu, který má na svědomí mnohem více trestných činů... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer

Recenze (180)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Svojím spýtavým pohľadom Ítn skutočne toho "jerky" diabla pripomínal, veď lícna kosť mu v určitých polohách pod okom vyskakovala sťaby výstražný trojuholník na D jednotke. Ale aj tak som čakal aspoň niečo tajomné a skutočné, čo zamrazí. Tu však sme dostali namotávku na skutočný príbeh o jaskynnom prieskume vši lonovej v útrobách Hermiony, aby nám nakoniec povedali, že aj tak sa nikdy nič nedokázalo, takže to bolo skutočné len tak pol na pol, alebo skôr nula na sto, pretože aj to telo drahej Chrabromilky bola len dablérka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Amenabar sa vracia k svojim tajomným thrillerovým začiatkom a čo sa týka atmosféry, stále vie vyvolať nepríjemné stavy. Počas filmu som si stále hovoril, že je škoda, že si nevybral lepší scenár. Lenže uoha, on si ho napísal sám a tak všetka kritika smeruje k nemu. Ak by Regression vzniklo po The Others, kedy by boli tie očakávania zrejme dosť vyhajpované, bol by tento film asi ťažkým sklamaním. On ním je tak trochu aj tak, ale keďže už berieme Alejandra ako všestranného režiséra viacerých žánrov, tak to tak nebolí. Hawke sa snaží, zvyšok je iba do počtu. Tá základná myšlienka, ktorú film vysloví dvakrát, je síce zaujímavá, ale originalitu do inak priemerného filmu nevnesie. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to docela šlo. Policajt a terapeut řeší i s pomocí hypnózy satanistický případ. Jenže celkem brzy začal být Amenábar až moc tajemný a splétal sítě, ze kterých jsem nebyl schopen se vymotat a ani na konci jsem si nebyl jist, o co jemu a těm klaunům v kapucích vlastně šlo. Ethan Hawke se nechal strhnout a podařilo se mu zahrát nesympatického magora, kterému se nedá fandit ani se zavřenýma očima a zacpanýma ušima, ale ani tak nedosahoval na Hermionu, která kdovíproč chybí v nominacích na Maliny. Takhle teda ne. 25% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ďábel. Kdyby neexistoval, museli bychom si ho snad vymyslet… Pozor! Amenábar se vás snaží zmást, stejně jako to dělá ten rohatý chief executive officer pekla. Dvojice Hawke a Thewlis je zárukou jisté herecké úrovně, kriminální i thrillerové struny dostatečně rezonují, regrese slouží jako přenášeč traumat a pak přijde pointa. Dech vám nevyrazí, ale ani s ní nechcete vyrazit dveře. Pouze v těch dveřích stojí a záleží jen na vás, jestli ji pozvete dál.. P.S.: Okamžitě propusťte Charlese Mansona! Vrahem Sharon Tate je ta babka z reklamy na instantní polévky..! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ku koncu tomu už dochádzala para, ale inak vynikajúca atmosféra tohoto mysteriózneho krimi-trileru. Super, že od začiatku sa išlo na vec, zápletka ma chytila, žiadne nudné dlhotrvajúce vykreslovanie, dokonca aj herci sa mi pozdávali. Škoda, že scenár nebol dotiahnutý a spätne niektoré veci nesedeli, ale to je pomaly v každom druhom filme tohoto žánru. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (8)

  • Natáčať sa začalo presne na 24. narodeniny Emmy Watson na University of Toronto Mississauga, ktorá v ten deň na sociálnej sieti napísala: "Dnes je prvý deň natáčania Regression - veľmi cool darček k narodeninám xx." (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Madridu a Torontu. První filmovací den byl 16. 4. 2014, dle plánu pak mělo natáčení skončít 12. 6. 2014 v Torontu. (Weasley)
  • Napriek neuspokojivému výsledku v kinách bol film číslo jeden vo víkendových pokladniach v Španielsku od 4. októbra do 11. októbra 2015. (Arsenal83)

Související novinky

Emma Watson nepřítelem státu

Emma Watson nepřítelem státu

26.06.2015

„Hermiona" pokračuje v zajímavých kariérních rozhodnutích. V minulých letech zkusila Charlieho malá tajemství nebo Aronofskyho Noema, v nejbližší době ji pak uvidíme s psychologickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama