Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních a posledních 20 minut super, jinak je to nuda neskutečná. Strašně rád bych dal vyšší hodnocení, ale nejde to. Ono je to taky tím, že je to dost dlouhou dobu strašně klidné, nic vážného se neděje, všechno je docela fajn a pak až v posledních 20 minutách to přijde. Úvod vypadal dobře, jenže jsem nečekal, že pak nastane tak neskutečná nuda. Tyhle horory o neúspěšných herečkách, co dostanou životní roli, mi připadají celkem zajímavé už jenom tím, co se z toho dá vytěžit. Vezměte si třeba Mulholland Drive, sice to není úplně horor, ale o čem to je? Nebo Inland Empire tímhle začíná, ale pak to není moc podstatné. Každopádně, Starry Eyes mělo potenciál jak sviňa, ale utopilo se to v nudě. Mí to 70 minut, možná by to vypadalo jinak. Takhle ocením jen provedení nápadu. 2* ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hororová alegória na prehnitosť ľudskej ambicióznosti cez mŕtvoly, pri ktorej človek prichádza o priateľov i seba samého. Trefne zasadená do hereckého prostredia v Los Angeles. "Cez mŕtvoly" v tomto prípade doslova, pretože po zaujímavej, tajuplnej, psychologickej prvej polovici sa z filmu stane krvavý slasher. Čím sa docela zhodí, a potom sa už iba s odretými ušami snaží zachrániť úmyselne rádoby artovým, ale predsa len originálnym záverem. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku líně se vlekoucí psychologické drama o dívce, která touží býti filmovou hvězdou, se postupně promění v bizarní noční můru. V určité chvíli jsem si nebyl jist, zda půjde o variaci na Thanatomorphose , Mouchu či Rosemary má děťátko.... naštěstí se film překlenul trochu jinam. Pěkná práce s nožem, ještě lepší s činkou. Z původních slabých 3* jsem skončil u pěkných třpytně zelených 4*. Pokud si chcete vychutnat slušivou krvavou lázeň, pak buďte trpěliví tak, jako hlavní hrdinka Sara... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ha, tak tohle je velmi slušné překvápko! ( Koment může obsahovat mini spoilery) Už od začátku si film udržuje mou pozornost díky půvabné a žádoucí hlavní hrdinky, která by se ráda stala herečkou v jednom filmu, ovšem "cásting" je zcela jiný, než očekávala. Už od začátku něco nepříjemného visí ve vzduchu a je jasné, že uvádějící nebudou zcela normální lidé. Co se zpočátku jeví jako artové drama se postupem času promění v bratříčka filmů( Thanatomorphose či Contracted) a na konci vyvrcholí v takovéj Masakr obsahující nejbrutálnější vraždu za poslední dva roky, že se poserete!! Perfektně natočené, extrémně násilné, znepokojivé, pomalejší, solidně vypointované, sleazy a sick! Paráda a nebýt pomalejšího rozjedu, tak plná palba! 80% Tohle v topce chybět nebude! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, odkedy sa tá Rusalka začala vo vani rozkladať až do záverečných titulkov - tak to bolo presne to, čo v hororoch milujem nadovšetko. Keby sa celý film niesol v duchu záverečnej tretiny, tak by som ho asi pozeral veľmi často. Neskutočná pecka!!! Ale tá prvá hodina... čo ja viem? Pre mňa to bolo len také čakanie na to, čo príde, takže to tvorcovia mohli pokojne aspoň o 20 minút zostrihať. Našťastie som sa dočkal, a rozhodne neľutujem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)
  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)

Reklama

Reklama