Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

verbal 

všechny recenze uživatele

Komerční zombí epidemie v posledních letech sice naštěstí vytěsnila Tvajlajtem nastartovanou apokalypsu homoidních krvesajů, avšak vykopat z té obří sériové hromady nekrotických sraček něco, co se bez váhání nedá v rámci žánru mrtvolné kokotmédie odborně kategorizovat jako „slaboduchá pičovina pro zpomalené náctileté kokoty“, je vskutku jako hledat nehnijící mrtvolu v masovém hrobě. Sem tam se ale zadaří a člověk narazí na svižnou, vtipnou a inventivní slaboduchou pičovinu pro náctileté kokoty, plnou roztomilých vychytávek, cumlatelných prsatic, zombí kočiček a jelenů, bobříků kafilerování či poměrně sympatických a opravdu hrajících herců nové degenerace s lehce bulvárním nádechem. Představitel hlavní role je totiž jasným genetickým důkazem toho, že se Tomáši Hárdymu minimálně jednou někde v Texasu protrhla šprcka a ústřední slizák zase ukazuje, že si Árny i po všech těch tunách bobulí dokázal nakonec z posledních koulí nasmrkat alespoň metrosexuálního chcípáka, ze kterého sice Mistr Olympia nikdy nebude, ale zato ho zatím nepostihla dětská obrna jako dedyho. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad je to sám o sobě originální, herci hrají dobře, kamera, střih, načasování fungují, a i když jde zas o teenagery, chovají se postavy docela normálně a uvěřitelně, což je co říct, protože žánr parodie (který by tady měl být uveden spíše než komedie) svádí k tajtrlíkování. Ale překvapivě mě to moc nebavilo, První půlhodina je vážně vleklá nuda k uzoufání, a i když se to potom rozjede, pořád se střídají skvělé fórky s vyloženě trapnými až nechutnými (skvělým fórkem myslím např. zpívání písničky Britney Spears se zombíkem, trapným ožužlávání zadku bez protézy nebo držení se zombie za penis). Docela mě potěšilo, že tlustý kluk není za pitomce, jak to často bývá, ale vlastně nejchytřejší z nich, který často ostatní vytáhne z bryndy (i když občas je svou nešikovností i do nějaké dostane, aby byla legrace). Jinak nevím, dalo se z takového nápadu podle mě vytřískat víc, takhle to vypadá jako sled nápadů, které si po ránu před školou na tabákové narychlo kluci vymysleli, Btw, zombie kočky mi připomněly Critters. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dve krásne baby, parta sympatických chalanov a niekoľko lahodných scén, ktoré nešetria krvou, nápadmi a vtipmi. Som milo prekvapený, že niečo takéto vzniklo a ubehlo to mojej pozornosti. V zásade tradičná žánrovka, ktorá má obrovskú výhodu, že sa na nič nehrá. Preto aj zombie mačky som dokázal hravo prekúsnuť, pretože to do takejto vtákoviny patrí. Mám rád filmy, čo majú nadhľad ale zároveň nie sú prehnane citovo vydierajúce alebo scenáristicky hlúpe. Po Zombielande sa jedná o rovnako slušnú chuťovku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Jasne, dalsi Zombieland nebo Soumrak mrtvych se nekona, ale i tak jsem se bavil. Je tu par fakt dokonalejch foru, nekolik super akci a par hodne drsnejch az nechutnejch scen, jedina skoda je, ze jako celek to ne vzdy perfektne funguje a je tu sem tam nejaky hluchy misto, urcite z toho slo vytezit jeste vic. Trikove i pres viditelne nizsi rozpocet naprosto v pohode a herecky obsazeni je parta sympataku, rad na to jeste nekdy mrknu znova. Slusny 4*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)
  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama