Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... už originál nebylo nic jiného než film pro cílovou skupinu (naštěstí ve správné době). Kickboxerův restart je copy+paste. Všeho. Včetně retro nádechu (věřím že před 20-30 lety by to byla pecka). Děj opět není (plus je to řekl bych o dost více zmateně natočené) a paradoxně nejvíc sympatií tady budí Dave Bautista. JCVD působí tak nějak zvláštně protivně (pořád s těma brejličkama - i během bitkaření), i když nutno uznat párkrát se nostalgicky předvedl. Což je milé. Ono milých je víc věcí (cameo původního Tong Po bylo kouzelné) i hravost s jakou se spustili titulky (přímější odkaz na původní film jsem snad ještě nikde neviděl). Také ti co "vědí" si pochrochtají nad zápasníky MMA (ten kdo neví: "květákové ucho" se neudělá samo od sebe ;)) a i Gina Carano udělala radost (i když to byla spíš čestná role, protože nepředvede vůbec nic). Prostě je to debilita, ale milá a cílená pouze pro jistou skupinu diváků. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Co už jednou pomalu v bolestech chcíplo, mělo by zůstat zakopáno, nebo být přinejhorším exhumováno někým, kdo to opravdu umí, a ne bandou zkrachovalých céčkových neumětelů a nehereckých polopic kolem skomírající Žánklády! Nedbali, a tak tu máme nového Kopboxéra, hnusný a trapný hroší balet, z něhož by se každý gaučový katarista poblil i v osmdesátých letech, a jenž je téměř přesnou, ale pěkně zkurvenou kopií prvního dílu, jediného jakž takž snesitelného, zejména pro fanoušky Labutího jezera a mistry v Gaykidu. Hlavní devizou tehdejšího filmu byl zejména sugestivně odpudivý thajský zabiják Kung Pao, zde degradovaný otylým prkenným kozatým hovadem z wrestlingových klauniád - Davčou Bautistou, který je asi tak stejný kungfoň jako já operátor intergalaktických letů, a strašlivý zhruba na úrovni Medvídka Pů, jenž si nechal na plyšové ramínko vykérovat Tygříka a chystá se v ultimativním zápase Stokorcové ligy ukopat Prasátko. Tím je v tomto případě mimořádně slizký a ochrnutý jeliman, připomínající retardovaného Kouďáka s akutním zánětem trojklanného nervu. Ke všemu tomu zmaru si ještě připočtěte střih jako od zfetovaného krejčího, hudbu z porna a choreografii soubojů, na níž dozajista najali sbormistra Tajči klubíku aktivních důchodkyň. Trapná stará Žánkláda už naštěstí jen učí toho ústředního debila bouchat do pytlíku, nicméně trochu toho artriticky patetického padedé si prostě neodpustil, a poslal tak i zbytky očekávání, že by mohl být nový Kopáč aspoň trochu hetero, nekompromisně směr prdel. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnané očekávání, ale na tento kousek jsem se těšil. Původní film, který spolu s Dvojitým zásahem ovlivňoval mé filmové dětství, kdy jsem potají se sousedem koukali na VHS, když byli rodiče v práci. Je fajn vidět MMA šampiony, GSP, Werduma, Velazqueze, jakož to fanoušek tohoto sportu. JCVD si roli nesmírně užívá a je asi to nejpozitivnější na celém filmu. Bohužel hlavní herec Van Dammovi nesahá ani po kotníky, ten byl pro tyto role jako dělaný, naštěstí Bautista roli Tong Poa zvládl solidně a vyrovnává rozpačité pocity. Je neskutečné, jak i přes třicet let zpětně je původní Kickboxer choreograficky jak v soubojích, tak tréningu hrdiny někde jinde, než současný film. Na druhou stranu je těžké překonat takový jednohubku, kult 80. let, kdy byl Van Damme ve vrcholné formě. Ty roznožky ve zpomalovačkách už nepřekoná nikdo......5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je tohle jenom remake původního filmu, kde si JCVD zahrál hlavní roli, i když ona je pravda, že on má hlavní roli i v tomto filmu, kde se vtělil do role toho, kdo učí Erica Sloana tomu nejlepšímu kickboxu, aby byl schopen porazit Tong Poa. Děj má jen lehké změny, je to celkem fajn, ale prostě originál je originál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle je náš starý Jean Claude Van Damme tak jak ho mám rád i když v podaní trenéra ale přesto pro mně dostačuji , kopačka otáčka zpomaleny záběr a K.O Souboje jsou určitě ve všech směrech výborné , jeto užasné at jsou všeci zklamaní jak chcou ale tohle je dělo. Nemam co vytknout co se týče souboju, možná bych změnil hlavni postavu ale budiž bojové uměni ovlada rozhodně pecka toje aj tak. Tong Po byl sice jinej ale stejnéj zabiják jako předešléj . ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama