Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 9
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Uživatel fur1 smazal svůj příspěvek.

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Wallis3

Čo nechápeš na jednoduchom fakte, že tým že sa točia marvelovky, nemiznú zo sveta iné filmy. Myslíš žeby Disney točil namiesto toho niečo pre teba vhodnejšie? Fakt?

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

SPOILER

 

Mňa trošku mrzí Thanos. Originál pošiel veľmi rýchlo a ten druhý na to nemal. Čakal som, že bude mať ešte nejaký ďalší vývoj, no ale to už by sa tam nevošlo.

na příspěvěk reagoval CvokCZ, Prometheus69

Aiwcz

Aiwcz (hodnocení, recenze)

Kdybych nevěděl, že máš postiženou mámu a otce taky debila, a že ti do zadku, když jsi byl malý, strkal strýc pindíka, což ostatně dělá dodnes, tak bych si myslel, že jsi jen obyčejný kretén. Takhle mi je ti však pouze a jen líto.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak teď jsem se vrátil a za mě obrovská spokojenost, dostal jsem mnohem víc, něž jsem čekal a to v pořádných dávkách. Dokonce i ta pomyslná slzička ukápla a k mému údivu, dokázali celý celý ten film udržet pohromadě i když se to mohlo každou chvílí rozsypat. A Kapitánka s novým účesem mi přišla sexy a ženská týmovka :D :D Už vidím jak na to někteří budou prskat :D a Hulk, tam nemám slovo, z toho jsem měl velké obavy ale povedlo se jim to, jen škoda že nedostal víc prostoru a možnost srovnat skore, to jediné mě tak trochu mrzí.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

O tom kdo je hlupák bych s pokorou pomlčel. Co mě baví na to narazím, dříve nebo později, co se novodobé tvorby týče, želSatan, je za mě víc toho horšího než lepšího.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

cmrdla

cmrdla (hodnocení, recenze)

Co to kladivo? Jak může být Steve Rogers hoden?To mi zklamalo.

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Wallis3

Jasné, dobré filmy sa už netočia.  Tvl, tak si asi dosť veľký hlupák, ak sa k dobrým filmom, čo by ti sadli nevieš dostať. Ako keby to, že marvel točí omalovanky, nejak odstavilo celosvetovú produkciu filmov. Pretože zvyšok režisérov na svete nemôže svoje filmy točiť kým bude točiť marvel že? Fuck logic, títo ľudia dnes.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Budu s tebou souhlasit, i když jsem to ještě neviděl. Míním to tak nějak všeobecně. Už Infinity war byla klišoidní omalovánka, kam všechny tyhle komiksárny sklouzly a jsou ma jedno brdo! Nedokážu pochopit to slintání nad tím a dobrýho filmu se nedočkáš! Kdysi to vypadalo na svěží vítr ve filmografii, ale sklouzlo to do trapnosti.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Uživatel Textorix smazal svůj příspěvek.

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Roxeet

SPOILER

 

Jedná vec, ktorá tam nedávala zmysel, ale to je len taký detail a chápem ten zámer tvorcov, bol konečný osud Capa.

On šiel tie kamene odovzdať do minulosti, áno, ale do paralelných vesmírov, takže by rozhodne neskončil u nich na lavičke, ale v nejakej alternatívnej realite :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

MOŽNÝ SPOILER!!!

Dopadlo to, jak jsem zhruba asi čekal že to dopadne, ale jsem nadšenej, důstojné zakončení celé ságy...akorát...vzhledem k tomu, jak se některé příběhy postav završily, tak mám menší pochybnosti o budoucnosti tohoto vesmíru. Z novějších postav stojí za něco asi jen Spiderman, Marvelovka (i když se mi jeji solo film líbil) mi tady přišla taková nesympatická, nevyrázná a podobě jsou na tom i Doctor Strange a Black Panther. A když naběhly závěrečné titulky, tak jsem si říkal, jestli by nebylo v nejlepším přestat :D ale uvidíme...:)

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Nádhera, proste nádhera. Krásne zakončenie a to nie som žaidny marve fanúšik. Našťastie vedľa mňa jedna sedela, takže som presne vedel kedy nastal nejaký fan servis :))

 (hodnocení, recenze)

Bezvýznamné plus si zaslouží smrt železomuže,kterého nesnáším už z podstaty.

na příspěvěk reagoval vito_corle

 (hodnocení, recenze)

Moje očekávání to naopak splnilo .Byl to přesně ten stejný odpad jako kdy jindy.Spousta humoru,nějaké kůůl hlášky v nevhodnou chvíli .Rychlý střih ,spousta barviček a latexu.Hlavně scénář je potom úplná katastrofa. Herecké křečovité výkony ,které vůbec neoslní a nezajimavý  děj.Kapitola sama o sobě je scénář.Tolik nelogických věcí a klišé typické pro JůEsej.Smutné je ,že se toto vše považuje za nějaký etalon kvalitního filmu.Smutné kam společnost musela klesnout. 

na příspěvěk reagoval Wallis3

Uživatel jorgus smazal svůj příspěvek.

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

kamigava

 Zvláštní, když je to film na který všichni tak čekáme a konečně finále všech hrdinů které známe a všichni tomu dávají 4-5 hvězd jen ty dáš odpad to je dobré nesplnilo to tvoje očekávání hmm 

na příspěvěk reagoval jorgus

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama